Mikor jogos az öngyilkosság?
Nem úgy értem hogy szó szerint "jogos", nyilván mindenki joggal azt csinál az életével amit akar... Úgy értettem, hogy az öngyilkosság ugye szánalmas, önzőség, de aki árt az embereknek maga körül, mert egy mentális selejt, annak elfogadható ha megöli magát? (tudom, vannak halálos beteg emberek akik addig küzdenek az életért ameddig bírnak stb, szomorú az élet, és én is elítélem ha valaki önsajnálásból adja fel az életét, de aki másoknak tesz / tett kárt, az szerintem simán elmehet, ...vagy nem?
Olvastam itt öngyilkosságról kérdéseket, válaszokat és ilyesmit talán nem, vagy inkább csak nem láttam, gondoltam felteszem.
Apámat megkopasztottam anyagilag (most is van net de kaja nincs miattam) tudom hogy nem kéne net de van akivel csak így tudok beszélni és szegény miattam éjjel nappal dolgozik. Kiirattatam magam az iskolából és nem érdekel milyen jövőm lesz, azt mondták keressek munkát de nem akarok mert nekem így jó. az egyik ez.
Anyám alkoholista és most halálra fogja magát inni azért mert ő is ideges miattam amiért nem csinálok semmit, de az is hidegen hagy mert utálom őt, pedig másnak szüksége van rá...
És amiért el kellene tűnnöm annak az az oka hogy egy -nem családtagot- érzelmileg terrorizálok és nem tudok vele leállni, olyan lett mint a kényszer betegség, vagy függőség ami az egyik legnehezebb dolog, hiába tűnik egyszerűnek a megoldás. Tőlem 18 évvel idősebb nő, nem korombeli iskolatárs, nincs rá magyarázatom hogy miért csinálom, elmebeteg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!