Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen tulajdonságok miatt...

Milyen tulajdonságok miatt néztek fel egy emberre?

Figyelt kérdés

Üdv.

A kérdés adott. Inkább olyan tulajdonságokat várok, amiket a közeletekben tapasztaltok és emiatt felnéztek az adott illetőre.

Például: becsületes és jószívű valamilyen idősebb rokonod, emiatt te felnézel rá és elismered.

2014. jan. 15. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan furcsa lehet, de én az érzelmes dolgokra Nem nézek fel. Inkább imponál, ha valaki kreatív, dörzsölt, határozott véleménye van adott dolgokról és jó problémamegoldó képessége van.
2014. jan. 15. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazságosság, határozottság, a másik mellett való kiállás.

Ezen tulajdonságok hiányában, csak szánakozni tudok.

2014. jan. 15. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha olvasott, széles látókörű és okos.

Ha céltudatos és véghez viszi az akaratát.

Ha nem attól lesz egészséges önbizalma, hogy másokat lealáz.

Ha nem kérkedik a képességeivel, tehát szerény.

Ha az érzelmi intelligenciája is rendben van.

2014. jan. 15. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a matektanáromra nagyon felnézek,minden megvan benne 45 éves létére(nő),ami egy önmegvalósító személyben meg van(és ritka az ilyen).

A tulajdonságai:

-Kreatív,

-Okos,

-Nyugodt(persze vannak pillanatai,amikor nem),

-Több szempontból(inkább nézőpontból) látja a dolgokat,

-Határozott,

-A saját hibáit belátja,ismeri,

-Ha meg kell alázkodnia,megteszi,de a tiszteletet is ki tudta magának vívni.

Ezenfelül valódi ember:így hát negatív tulajdonságai is vannak,NEM játssza meg magát,mint egy cirkuszi bolond,hanem saját önmagát adja.

Ezek a tulajdonságai:

-Hangulatember(vagy szomorú,vagy nagyon vidám,vagy kedvetlen),

-Néha kicsit igazságtalan(ezt már sokszor lenyeltem neki),

-Néha túl hiperaktív,és ezért siet,elhanyagol,elhagy dolgokat,amiket el kellene mondania,magyaráznia,és nem csak az ötös szinten magyarázzon,hanem a hármasoknak,ketteseknek,négyeseknek,netán akik bukásra állnak,azoknak is el kellene magyaráznia a dolgokat.

Persze én megmondtam neki,hogy a példaképemnek tartom és olyannak szeretem,amilyen.Végre Őt eltudtam fogadni olyannak,amilyen!Persze,nyilván érni fognak még impulzusok,amiután egypár hétre-hónapra-napra-percre..stb.-re meggondolom magam,változik a véleményem,de én ugyanúgy szeretni fogok,hiszen tisztelem és becsülöm,mert a LEGJOBB EMBER,AKIT VALAHA IS ISMERTEM.

És ezt felülmúlni senki sem tudta eddig,és szerintem nem is fogok találkozni ilyen emberrel.

18/L

2014. jan. 15. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Mint Uchiha Itachi!
2014. jan. 15. 19:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Most tudok csak reagálni sajnos.

Mindnyájatoknak köszönöm a hasznos válaszokat!

2014. jan. 22. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!