Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mekkora az IQ-tok?

Mekkora az IQ-tok?

Figyelt kérdés

2014. jan. 13. 23:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

bumbi02, bocs, hogy kötekedem, de Terrence Tao-nak 230as az IQja, keress rá.

[link] <- kis segítség

2014. jan. 15. 11:26
 22/22 anonim ***** válasza:

Igen, erről beszélek. Kitöltenek több tesztet, az egyiknél kijön 90, a másiknál 150, mert ott jobban tippeltek. És aztán meg sok veri magát, hogy mennyire iq bajnok.

Én a két féle iq tesztnél ha akartam is hiába gyakoroltam volna a feladatokat, mert teljesen más volt mindkettő, mégis ugyanannyi lett az eredmény. Ugyebár a 115 pont. Ami olyan szempontból érdekes számomra, hogy gyerekkoromban 136 volt:D Tehát ezek szerint nagyon átlagon felüli értelmi képességű gyerekből lettem éppen, hogy átlagon felüli képességű intelligenciájú felnőtt:D Sokra én sem megyek vele, mert egyes személyiségjegyeim meggátolnak abban, hogy kiaknázzam az ebben rejlő lehetőségeket. Például a lustaságom. Mindent pillanatok alatt megtanulok, ami érdekel. De... ami meg nem, annak neki sem tudok ülni. Hogy ha nem lennének szorgalmas szaktársaim az egyetemen, akkor lenne egy pár vizsgám, amin elkaszáltak volna:D

További hátránya, hogy fizikai fájdalmat okoznak a világban zajló hülyeségek, de sajnos nincs olyan személyiségvonásom ami lehetővé tenné, hogy egyedül harcba szálljak ezek ellen. Na szóval, lényegében nem mentem még sokra azzal, hogy magasabb IQ-pont jellemez, mint ahány a népesség 90%-ának van. Néha mg ezt is inkább hátránynak érzem, pedig ez nem olyan hű de magas, hogy az ember hanyatt vágódjon tőle:D

2014. jan. 15. 14:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!