Mi a véleményetek a szlovákokról? Segítőkészek, barátságosak?
Kedves első, nagy tévedésben vagy, ez hülye általánosítás.
Kérdező, ez igazából emberfüggő. Talán úgy mondanám, hogy kevésbé nyíltak a szlovákok mint a magyarok (magyarországiak, hogy így mondjam), de nem harapják le az ember fejét :) Tehát vannak köztük barátságosak és bunkók is, de ez mindenhol így van szerintem.
Második vagyok.
Én nem tudom, ti hol éltek, de én épp az ellenkezőjét tapasztalom, mint amit a második írt - inkább ott találhatók magyarellenes szlovákok, ahol sok a magyar, mert ez a logikájuk, hogy egy magyar nem szimpi, akkor rohadjon meg az összes. Értitek. De komolyan, nem ez az átlagos, legalábbis én ezt tapasztalom, ez csak az extrémje, de ilyen mindenhol van...
Az meg, hogy mindegyik bunkó paraszt, teljesen marhaság. Bunkó emberek mindenhol vannak...de a többség igenis normális. Nem tudom, én sok szlovákkal érintkezem nap mint nap, és nem mondom, hogy nincs köztük bunkó, de nem több, mint a magyarok vagy bármilyen más nemzet közt. Sok szlovákiai magyar nem is érintkezik velük, és egy kalap alá veszi mindet.
Azt meg nem értem, miért írjátok, hogy nem szólalnának meg magyarul - hát ha nem tudnak, akkor hogyan?
Nem akarom extrán védeni őket, de nem lehettek ilyen beszűkült látókörűek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!