Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudnám azokat a fájó...

Hogy tudnám azokat a fájó érzéseket kizárni amelyek társ (barátnő, párkapcsolat) szerzési próbálkozásaim bukása miatt vannak?

Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 11:58
 1/9 anonim válasza:

Én csak magamból tudok kiindulni.. :S nekem is nehezen megy elfogadni azt h nem lehet senkim és nem is lesz soha... 20-as éveimben vagyok nem tom te hány éves vagy.. de én Elkeztem a lehető legjobb online játékokat tolni.. pl League of Legends akkor WoW (-tauri) stb :) amíg élek ezeket tolom jah és ha kijön a herthstone akkor gyújtök tabletre ... :) hogy amikor sajnos kénytelen vagyok valahol máshol lenni ahol esetleg szép lányok is lehetnek... ne kelljen azon rágódjak h sanyargatom magam ahogy vágyakozok utánuk ott is akár, szóval akkor is ki tudjam őket zárni egy kis játékkal és Metál zenével ^^

Sztem amíg élek játszok... és talán elviselem valahogy! :')

Sok szerencsét neked akármire készülsz!

2014. jan. 8. 12:13
 2/9 anonim ***** válasza:
1-es, éppen azért nem lesz senkid, mert így állsz hozzá. Én is évekig hardcore módon toltam a wow-ot, és sok más játékot, sőt, a mai napig hobbim a játék, csak időm nincs már rá. Épp most is itt alszik mellettem a gyönyörű barátnőm, húsz perce még egy afrikai projektünk alapjain dolgoztunk a start-upom miatt, hobbiból. A világmegmentős hobbi jobban bejön a lányoknál is. Válts életteret, önkénteskedj, járj el értelmes emberek közé, és máshogy fogod látni a világot, és nem fogsz játékokba temetkezni.
2014. jan. 8. 12:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Első válaszoló ne sértődj meg de én semmi esetre se akarok "bekockulni". Lehet csak rossz embereket választottunk eddig azért buktunk el vagy csak szimplán könnyen feladjuk
2014. jan. 8. 13:14
 4/9 anonim válasza:

Kérdező: akk bocs xD azt hittem .. vagyis nekem az jött le a kérdésedből h fel akarod adni sorry akk :D

Második: A-a nem tehetem nekem már ez az életem én a virtuális csatákba tartozom ... számomra nincs remény ezért nem is fogok hiú ábrándokba burkolózni. Azonban a játékokból amit tolok igyekszem a lehető legjobbakat kihozni h tényleg jó legyek. Ha már a való életben nem lehet kicsinálni a r0thadékokat mert sitt jár érte legalább a virtuális világban fogok lekaszálni mindenkit aki az igazságom elém áll! És mit mondjak nem vagyok bajnok de nem panaszkodhatok! :)

Ez van nekem ez jutott neked az h gyönyörű barátnőd van.. köszönd meg az életnek h neked ilyen szerencsés lapot osztott :D ..bár néha azt kívánom.. bárcsak a középkori csaták idején születtem volna... :S

Nem ebbe a bhuu*zeránstor, h0m0kfób, me3le3g, ribizlis, pháwag3nyó világba!

(khhapjátok be a lich king jobb golyóját a cenzúrátokkal Gyakorikerdes mert rohadt idegesítő! azt se tudom mit javítsak)

2014. jan. 8. 13:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Számodra miért reménytelen?
2014. jan. 8. 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezeket a lapokat nem "az élet osztja" hanem a te döntéseid alapján születnek, mint eredmény. Rosszul döntesz, és aztán ráfogod valami külső körülményre, hogy nem vagy sikeres? Nem valami "hősies" dolog. Sosem késő összekapni magad, mielőtt valami pizzába fulladva, magadat összeszarva talál rád a szomszéd a laptopod előtt. Ez nem járható út. Hidd el, lehetsz sikeres játékos akkor is, ha csak hébe-hóba játszol 1-2 órát.

OP: te is inkább magaddal törődj, egyedül legyél sikeres és boldog, lépj ki a komfort zónádból, és be fog jönni az élet.

2014. jan. 8. 18:46
 7/9 A kérdező kommentje:
OP ?
2014. jan. 8. 19:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Original Poster...
2014. jan. 8. 19:49
 9/9 anonim válasza:

Nem kell kizárni, meg kell tanulni elfogadni, és ezzel eggyütt élni. Idővel a seb begyógyul, de a heg megmarad, és ez emlékeztet minket embernek maradni. Már pár nagyon közeli embert elvesztettem magamtol, fiatalon, és sajnos végleg.

Nem mondom h nekem van igazam, de eddig jobb választ én sem találtam...

2014. jan. 13. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!