Hogy tudnám azokat a fájó érzéseket kizárni amelyek társ (barátnő, párkapcsolat) szerzési próbálkozásaim bukása miatt vannak?
Én csak magamból tudok kiindulni.. :S nekem is nehezen megy elfogadni azt h nem lehet senkim és nem is lesz soha... 20-as éveimben vagyok nem tom te hány éves vagy.. de én Elkeztem a lehető legjobb online játékokat tolni.. pl League of Legends akkor WoW (-tauri) stb :) amíg élek ezeket tolom jah és ha kijön a herthstone akkor gyújtök tabletre ... :) hogy amikor sajnos kénytelen vagyok valahol máshol lenni ahol esetleg szép lányok is lehetnek... ne kelljen azon rágódjak h sanyargatom magam ahogy vágyakozok utánuk ott is akár, szóval akkor is ki tudjam őket zárni egy kis játékkal és Metál zenével ^^
Sztem amíg élek játszok... és talán elviselem valahogy! :')
Sok szerencsét neked akármire készülsz!
Kérdező: akk bocs xD azt hittem .. vagyis nekem az jött le a kérdésedből h fel akarod adni sorry akk :D
Második: A-a nem tehetem nekem már ez az életem én a virtuális csatákba tartozom ... számomra nincs remény ezért nem is fogok hiú ábrándokba burkolózni. Azonban a játékokból amit tolok igyekszem a lehető legjobbakat kihozni h tényleg jó legyek. Ha már a való életben nem lehet kicsinálni a r0thadékokat mert sitt jár érte legalább a virtuális világban fogok lekaszálni mindenkit aki az igazságom elém áll! És mit mondjak nem vagyok bajnok de nem panaszkodhatok! :)
Ez van nekem ez jutott neked az h gyönyörű barátnőd van.. köszönd meg az életnek h neked ilyen szerencsés lapot osztott :D ..bár néha azt kívánom.. bárcsak a középkori csaták idején születtem volna... :S
Nem ebbe a bhuu*zeránstor, h0m0kfób, me3le3g, ribizlis, pháwag3nyó világba!
(khhapjátok be a lich king jobb golyóját a cenzúrátokkal Gyakorikerdes mert rohadt idegesítő! azt se tudom mit javítsak)
Ezeket a lapokat nem "az élet osztja" hanem a te döntéseid alapján születnek, mint eredmény. Rosszul döntesz, és aztán ráfogod valami külső körülményre, hogy nem vagy sikeres? Nem valami "hősies" dolog. Sosem késő összekapni magad, mielőtt valami pizzába fulladva, magadat összeszarva talál rád a szomszéd a laptopod előtt. Ez nem járható út. Hidd el, lehetsz sikeres játékos akkor is, ha csak hébe-hóba játszol 1-2 órát.
OP: te is inkább magaddal törődj, egyedül legyél sikeres és boldog, lépj ki a komfort zónádból, és be fog jönni az élet.
Nem kell kizárni, meg kell tanulni elfogadni, és ezzel eggyütt élni. Idővel a seb begyógyul, de a heg megmarad, és ez emlékeztet minket embernek maradni. Már pár nagyon közeli embert elvesztettem magamtol, fiatalon, és sajnos végleg.
Nem mondom h nekem van igazam, de eddig jobb választ én sem találtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!