Hogy van az, hogy a linkeskedők, simliskedők mindig
megússzák?
Figyelt kérdés
Az egyetemen is...nem tanul semmit.. elcukiskodja, kimagyarázza a vizsgát..halál nyugodt értek az ilyen..én meg, szétgyötröm magam...és szerencsétlenül alakulnak a dolgaim általában..
Halál nyugodtan eljön értitek a vizsgára, röhögcsélve, visítozva úgy, hogy semmit nem tanult...azt úgyis átmegy..
2014. jan. 7. 20:07
1/9 anonim válasza:
Érdekes...
Azonban nagyon jó a kérdés. Én is szoktam ilyeneken gondolkodni. (Nálunk az van, hogy néhányan puskáznak, mégsem buknak le...)
Válasz: Igazságtalan az élet.
(6 osztályos gimnázium, 8. osztály, 14/f)
2014. jan. 7. 20:09
2/9 A kérdező kommentje:
a puskázással nincs semmi bajom, egészségére....
de pl szóbeli vizsgánál ez....
Felháborító
2014. jan. 7. 20:11
3/9 anonim válasza:
Jó a kommunikációs képességük és a színészkedésben sem utolsók... Nálunk egy lányt nem buktattak meg, mert rábeszélte a tanárt (órán a szemünk előtt), hogy ne írjon be 7 db egyest... Ilyen az élet. De majd mikor rájönnek, hogy értelme is volt a tanulásnak remélem visszakapják.
2014. jan. 7. 20:16
4/9 anonim válasza:
Én is az egyetemen láttam ezt leginkább, ott sokszor több múlik a tanáron, mint azon menyit tanultál, ha eleve szimpatikus vagy neki már nyert ügyed van. Volt olyan csoporttársam, aki szinte bese járt mégis minden sikerült neki elsőre és kitűnőre, sokat puskázott is persze, de egyértelmű volt, hogy kidumálta magát a legtöbb tanárnál.
2014. jan. 7. 20:23
5/9 A kérdező kommentje:
Tévedsz!
A jövőkben ők lesznek azok, akiktől munkát kapsz, akik luxusautókkal járnak, akik mindenhol megállják a helyüket a nagy szájuknak köszönhetően (a csendes meg egy egy bu zi idióta, kcsög, f@sszopó barom....)mindig lesz párkapcsolatuk, mindig lesznek barátaik, boldogabbak lesznek..............ez a tuti!
2014. jan. 7. 22:16
6/9 A kérdező kommentje:
NEM KAPJÁK VISSZA! A NAGYSZÁJÚ, JÓ SZÍNÉSZI KÉPESSÉGGEL RENDELKEZŐ SOHA, DE SOHA A BÜDÖS KBASZOTT ÉLETBEN NEM KAP VISSZA SEMMIT!!!
2014. jan. 7. 22:16
7/9 A kérdező kommentje:
ja, arról nem beszélve, hogy az, aki soha semmilyen órára nem jár be, ott fog állni a diplomaosztón, ez garantált, az viszont nem, hogy én igen...
2014. jan. 7. 22:18
8/9 anonim válasza:
Ilyenek lesznek később a munkahelyeden is, nem szabad ezzel ennyire foglalkozni, ne stresszeljen jobban, mint kellene.
2014. jan. 7. 23:01
9/9 anonim válasza:
Kérdező, sajnos teljesen igazad van. :( Utálom én is az ilyen alakokat. Az egyetemek színvonala is sokat esett, nem a tudást nézik, hanem, hogy hogy adod elő... szégyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!