Hogy NE legyek r*banc? (többi lent)
???
Ebből semmit sem tudtam meg - pl. hogyan öltözöl, milyen a viselkedésed, stb... .
Na akkor most mi is van ? Talán ha leírnád érthetően, akkor meg is értenénk.
De figyusz, az én osztályomban illetve az ismeretségi körömben azok vannak r* bancnak tartva akik, mindenüket kirakják, állandóan azt hajtogatják, hogy ők milyen érettek és x pasival kavartak, rendszeresen felvilágosító órát tartanak (leszarva hogy csak őket érdekli az egész mizéria), 100% -ig érdektelenek a tanulással és a jövőjükkel kapcsolatban,( az meg utálva és lenézve van, aki ennek az ellenkezője) mondván apuci és anyuci eltartja őket. Mindenük, hogy megfeleljenek az elcseszett, média által diktált elvárásoknak és minnél mélyebbre süllyedjenek. Mindig a fiúk körül legyeskednek, pláne ha azok idősebbek. Eljátsszák tesiöltözőben, hogy megb * sszák egymást, rángatják más csajokról a cicifixet és mindenkinek a pofájába pucsítanak a tangás seggükkel. Hagyják, hogy fogdossák őket a fiúk, bíztatják is őket rendesen.
Ha a helyedben lennék én inkább meghúznám magam. Nekem nem ér annyit ez a marhaság, hogy r* bancnak tituláljanak. Hidd el, te se azért vagy népszerű mert annyian szeretnek. Jó rólad pletykálni, ezért nyalják a p* csád. Vagy a népszerűséged irigylik és azt hiszik, ha veled vannak, akkor ők is "menők" lesznek.
Kicsit jellemezhetnéd magad, többet tudnánk mondani a helyzetedről.
köszönöm az eddigi válaszokat :)
szval...
elég gyakran vagyok bunkó köcsög másokkal de ettől valamiért jól érzem magam..sokat sminkelek és ha már nem úgy van a hajam ahogy annak lennie kéne rögtön a mosdóba szaladok..nem nagyon rakom ki semmimet de van pár olyan pólóm amiből kilátszik az aminek nem nagyon kéne..és az a helyzet hogy nem zavar ha fogdosnak..de néha már én utálom magam amiért ilyen vagyok..
Na látod, ez a probléma veled:
"elég gyakran vagyok bunkó köcsög másokkal de ettől valamiért jól érzem magam..."
Ha ilyen vagy, akkor ne csodálkozz rajta, hogy r_bancnak is szólítanak.
Az ilyen iskolai népszerűségek mulandóak - kár ebbe beleélned magad.
Legyél kedvesebb másokkal, vagy ne foglalkozz velük, hanem inkább tanulj jobban.
utolsó válaszoló!
az hogy bunkó vagyok másokkal az nem r*bancos viselkedés :)..a r*bancos viselkedés az az lenne ha mindenkivel lefeküdnék stb..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!