Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, hogy ne legyek...

Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire érzékeny? :c 19L

Figyelt kérdés
Nagyon zavar, hogy mindig magamra veszem azokat a negatív dolgokat, amiket emberek mondanak... például ha csinálok valamit, akkor ha az ember épp hülye, vagy rájön az 5 perc, vagy ő a hibás, akkor engem cseszeget, és úgy szűröm ezt le, hogy én vagyok béna, nem ő a bunkó. Vagy valamit beszólnak ok nélkül, azzal más nem törődik, elmegy a füle mellett, de én meg hihetetlenül rosszul érzem magam, mert tudom, hogy én sosem viselkednék így emberekkel, paraszt módon. Bevallom, hogy sok embernek mindig megakartam felelni, és ezt nem kéne... szinte idegen emberek véleményét is teljesen magamra veszem, miközben alig ismerem. Ebből kifolyólag nagyon önbizalom hiányos vagyok... személyiségileg.
2013. dec. 30. 20:31
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
ez korral változhat, ha mersz emberek társaságába menni. egy ismert szakértő azt mondta, hogy még a rossz élmények is jobbak annál, mintha valaki egyedül van! saját tapasztalat...
2013. dec. 30. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!