Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire érzékeny?
elmesélte a nap történéseit, végig a csajt szidta miért vagy féltékeny?
Egyébként a pasik tudnak furán fogalmazni az én barátom is mond olyan dolgokat h felhúz d mindig rájövök h nem szándékkal megbánt csak mi nők mindent túlkomplikálunk. legyél lazább
Valószínűleg az volt a baj, hogy túl fáradt voltam, 2 napja nagytakarítást csináltam a baba mellett (lassabban ment, kiszedtem, elhúztam mindent), és talán jobban esett volna nem másról beszélgetni este. Már úgy kezdem kapisgálni, hogy mikor azt mondta, hogy a csaj egész délután ült a tv előtt és az ujját piszkálta.. a lakásban meg 2 centis por van a bútoron arról szólt, hogy milyen jó, hogy én nem vagyok olyan semmitevő. Meg nem dicsérne, mindig így hátulról jön, már többször előfordult. Mint mikor nem azt mondta, hogy olyan jó haza jönni, hogy rendes, finom kaja van mindig, hanem azt nyögte be, hogy amikor együtt élt az exével, utált hazajárni, inkább elment sörre, mert soha nem volt főzve.
Majd lazítok egy kicsit :) ,és köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!