Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, hogy ne legyek...

Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire érzékeny?

Figyelt kérdés
Gyanítom, hogy sok buta választ fogok kapni, de azért leírom mi is történt. A párom egy barátja jövendőbeli anyósánál csempézi a fürdőszobát. Este haza jött és szinte egész este a srác barátnője volt a téma... hogy főzött magának kávét, és a párom gondolt is rá, hogy bárcsak megkérdezné, hogy ő is inna -e, de mivel nem tette, haza kellett ugrania kávézni délután. Majd, hogy a csaj egész délután ült a tv előtt és a lábujját piszkálta. Meg, hogy ő teljesen másnak hitte a csajt (33 éves, még nem volt pasija, ez az első kapcsolata), azt hitte azért nem jár szórakozni, mert rendes, közben pedig be van fordulva. Aztán, hogy milyen csúnyák a fogai, de arcra azért nem csúnya. Meg, hogy nem is tudja meddig fog tartani ez a munka. Kezdett elegem lenni, de csak nyeltem egy nagyot és kimentem. Utánam jött, hogy "csak nem féltékeny az én kicsim?" majd, hogy "ne viccelj, hiszem a haverom csaja!" Na, ezt nem kellett volna! Meg is mondtam neki, hogy "ja, nem azért, mert engem szeretsz, én vagyok neked, meg gyerekünk van, hanem mert a haverod csaja..." Mérges vagyok. Néha úgy érzem, hogy egy érzéketlen pasihoz mentem hozzá. Tudom, hogy szeret, meg jó hozzám, de néha olyanokat mond, hogy kinyílik a bicska a zsebemben. Szerinte én vagyok túl érzékeny. Mit csináljak basszus?
2013. aug. 11. 23:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

elmesélte a nap történéseit, végig a csajt szidta miért vagy féltékeny?

Egyébként a pasik tudnak furán fogalmazni az én barátom is mond olyan dolgokat h felhúz d mindig rájövök h nem szándékkal megbánt csak mi nők mindent túlkomplikálunk. legyél lazább

2013. aug. 12. 00:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Valószínűleg az volt a baj, hogy túl fáradt voltam, 2 napja nagytakarítást csináltam a baba mellett (lassabban ment, kiszedtem, elhúztam mindent), és talán jobban esett volna nem másról beszélgetni este. Már úgy kezdem kapisgálni, hogy mikor azt mondta, hogy a csaj egész délután ült a tv előtt és az ujját piszkálta.. a lakásban meg 2 centis por van a bútoron arról szólt, hogy milyen jó, hogy én nem vagyok olyan semmitevő. Meg nem dicsérne, mindig így hátulról jön, már többször előfordult. Mint mikor nem azt mondta, hogy olyan jó haza jönni, hogy rendes, finom kaja van mindig, hanem azt nyögte be, hogy amikor együtt élt az exével, utált hazajárni, inkább elment sörre, mert soha nem volt főzve.

Majd lazítok egy kicsit :) ,és köszönöm a válaszodat!

2013. aug. 12. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!