Mit tegyek hogy ne legyek ennyire gátlásos?
Figyelt kérdés
Kiskoromtól kezdve arra neveltek, hogy a női dolgokat, mint a menstruáció, meg hasonlók, el kell titkolni, a férfiak nem tudhatnak róla. Anyám még azt sem engedte, hogy a betéteket elől hagyjam, vagy hogy akkor vegyek a boltban, ha apám is ott van. Ez annyira belém vésődött, hogy a barátom előtt nem tudok megnyílni, még a fürdő közelében sem tűröm meg ha megvan, vagy nem tudok olyan dolgokról beszélni vele ami másnak tök természetes. Ez már engem is zavar, de eddig nem tudtam ellene tenni, ha baráti körben vagyunk akkor sem tudom elengedni magam, ha olyan téma van csak ülök kukán, ha meg valamit ő mond akkor rögtön elszégyellem magam. Ráadásul, most megtudtuk, hogy egy barátunknak gyereke lesz, az illető elmesélte, hogy apás szülésre készülnek, a párom teljesen belelovalta magát, és azzal nyüstöl, ha nekünk is lesz, akkor milyen jó lenne az apás szülés, én meg mérgesen odavágtam neki, hogy ha mensi alatt nem engedem hogy begyere a fürdőbe, szerinted kibírnám, hogy úgy láss. Most haragszik rám, nem tudom mit tegyek, már annyira idegesít, hogy ilyen hülye vagyok. Miért nem tudom a gátlásaim levetkőzni?2013. nov. 21. 14:22
1/2 anonim válasza:
Ez egy természetes dolog, nincs benne semmi szégyellni való.
Otthon egyébként nálunk is úgy van, mint nálatok. Nem lehetnek elöl, nem emlegessük, meg hasonlók.
De a párom előtt nem vagyok szégyenlős. Annyi, hogy szex nincs azokon a napokon.
De nemrég ő hozott nekem tablettát, mikor görcsölt a hasam, sőt, mellém feküdt és simogatta a hasam, hogy nyugodjak meg.
Ez a világ legtermészetesebb dolga, nem kéne tabuként kezelni.
Ami meg az apás szülést illeti: Nálunk még nincs tervben a baba jó ideig, de a témát illetően Veled értek egyet, én sem vállalnám be.
2/2 II.Dartheon válasza:
bocsi, nem a kérdésre válaszolok, de miért nem vállalnád be az apás szülést kérdező,és 1. válaszoló (kérdeződ mondjuk megértem). Mármint.. ha már szexeltek, és nincsenek tabutémáitok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!