Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy semmihez...

Miért van az, hogy semmihez sem értek?

Figyelt kérdés

Se céljaim, se kimagasló eredményeim sincsenek. Okos se vagyok, se érdekes, inkább unalmas. Beszélni se tudok valami jól, tehát embereket se tudok meggyőzni. Egyszerűen semmi.

18 éves vagyok.

2014. jan. 4. 23:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen, lehetséges, hogy sulit kéne váltanom, de már minek? Pár hónap és jön az érettségi, csak kibírom valahogy. Amúgy nem, mostanában kezdett csak igazán elegem lenni. Több mint három évig bírtam elviselni az osztály viselkedését irántam, de már elég volt.

A legjobban inkább abból van elegem, hogy bárhova megyek, s bármit csinálok az nem jó, lásd szüleimet. Nekik semmi sem jó amit csinálok.

És az is kikészít, hogy a szüleim furcsán néznek már rám, bármit próbálnék nekik elmondani nem hisznek nekem, mindenre azt mondják, hogy ez képtelenség. Legszívesebben felégetnék mindent magam után és elmennék valahova máshova, ahol nem ismernek és újra lehet kezdeni.

De se pénzem, se bátorságom, se erőm. Pedig úgy megtenném.

Azt sem értem, hogy én miért vagyok ilyen, mert mások ilyen problémákkal nem küzdenek, én meg folyamatosan, mintha nem is ember lennék vagy nem tudom, hülyén hangzik. Egy barátom sincs ilyen helyzetben, csak én. Amúgy írok naplót meg ilyeneket, de sokat nem használ.

2014. jan. 5. 22:47
 12/15 anonim ***** válasza:

olyan naplót írj amiben a sikereidet foglalod össze,mint amilyet casanova is írt,hogy hogyan dugott meg 115db nőt.

ne a nyavajgásokat elemezd és éld át újra.

vagy ott a napló másik variánsa az edzőnapló.

persze ez utóbbihoz nem ártana rendszeresen sportolnod,nem önsajnáltatni magad.

most vagy 18 éves,ha holnap elkezdenél boxolni,5 év múlva lehetnél egy kemény verekedő,10 év múlva 28 éves korodra meg egy kb leverhetetlen ember.

az ilyeneken meg nem szokás nevetni meg lealázni,tisztelik őket.

és az ilyen képességek birtoklása miatt és az odavezető út miatt önmagukat is tisztelik.

2014. jan. 5. 22:57
 13/15 A kérdező kommentje:

Visszatérve a videóhoz... ugye első nap a suliban, már most szivatnak, ugyanis ebben a videoban amit csináltak olyan dolgokat mondok, hogy legszívesebben elsüllyednék szégyenembem, egyszerűen annyira megalázó az egész. Tudom, én vagyok a hibás, vállalnom kell a tetteim következményét.Direkt kértem, hogy ne mutassák meg senkinek, de annál jobban csinálják, mindenkinek azt a videot mutogatják. Egyszerűen annyira megalázó, hogy mindenki röhög rajtam, senki szemébe nem merek nézni. Attól félek fel teszik az internetre. Mindenki tudja már a suliban, szerintem a tanárok is. Én komolyan nem tudom mi jó ebben nekik, legszívesebben sírva fakadnék....

Megpróbálok megváltozni és megfogadom a tanácsaitokat és köszönöm, hogy vettétek a fáradtságot megpróbáltatok segíteni. Nagyon sokant jelent ez nekem.

Esetleg ha van még kedvetek írhattok.

2014. jan. 6. 23:17
 14/15 anonim ***** válasza:

"Én komolyan nem tudom mi jó ebben nekik"

Nem is fogod megtudni, mert nem az ő szintjükön vagy. Szerencsére!

Amúgy érdemes abba belegondolnod, hogy aki ilyen megtervezett felvételt készít, és ezen élvezkedik, annak mennyire sekélyes lehet az élete...

2014. jan. 7. 08:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem is ilyen kételyek gyötörnek, testvérem.
2014. jan. 17. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!