Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy szedjem össze magam?

Hogy szedjem össze magam?

Figyelt kérdés

Mindig én mondtam mindenkinek, hogy fel kell állni. Hogy mindig van miért küzdeni. Hogy mindig tudni kell mosolyogni és nevetni. Hogy sose szabad feladni. Most pedig én magam tartok ott, hogy nincs erőm felállni. Tényleg már annyiszor felálltam, hogy belefáradtam.

Legszívesebben mindenféle szó nélkül lelépnék otthonról jó messze egy új életet kezdeni. Vagy akár örökre elmennék(meghalnék).

Most lehet azzal jönni, hogy 15 évesen mi bajom lehet. Lehet viccelődni, hogy szegénykét nem b*szta meg senki. Esetleg lehet még ehhez hasonlókat írni, de kérlek ne ítéljetek el! 15/L

2014. jan. 4. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Hmm! Ha jól esne neke, akk or privátban nyugodtan mesélj el nekem MINDENT! Ezáltal megkönnyebbülsz és talán segíteni is tudok! :-)
2014. jan. 4. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet.Én már kb.közömbös vagyok mindenhez/mindenkihez,perpillanat nincsenek érzelmeim sem.Hülyeségnek hangzik de így érzem.Annyit tudok mondani, hogy elmúlik.Addig meg keress új hobbit vagy mindegy mit,csak foglaljon le teljesen,terelje el a figyelmed..Úgyis leszel még ennél sokkal rosszabbul,de ugyannakkor annyiszor jobban is,fogd fel tapasztalatszerzésnek.Végül a legnagyobb közhely,de: ami nem öl meg az megerősít.
2014. jan. 4. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos el tudom képzelni, hogy tényleg rossz a helyzeted, mert ismerek egy lányt akivel a szülei úgy bánnak mint valami rabszolgával.. szeretnék neki segíteni, de nem tudok :/ Remélem neked azért jobb lesz :)
2014. jan. 4. 22:56
 4/4 anonim válasza:

Nagyon szívesen segítek, ha megírod a dolgokat. Ifjúsági vezető és pszichológus hallgató vagyok, volt már dolgom hasonlókkal, én is átestem ilyesmin.

Fel a fejjel! :D

2014. jan. 9. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!