Mit csináljak? Hogyan szedjem össze magam?
Figyelt kérdés
160cm, 58-60 kg vagyok. Régebben (kb 1 éve) 50-52 kg voltam. Nemrég észre vettem hogy már a combom is narancsbőrös, pedig régen alig volt egy pici narancsbőr a csípőmnél. Tudom hogy sokat kellene fogynom, de nem tudom normálisan csinálni. Volt egy időszakom, mikor 44 kg körül voltam, és hát nem diagnosztizálták, de utólag vissza gondolva anorexiás voltam. Ha mostanában bele kezdek egy fogyókúrába, vagy megfogadom hogy egészségesebben élek, akkor kb. ez működik 2 napig, utána jön a bűntudat, a kalória számolgatás és inkább nem eszek szinte semmit. Persze akkor rosszul leszek, elkezdek zabálni és utána egy darabig megint nem érdekel semmi. Nem tudom hogy találhatnám meg a módját, hogy egészségesen fogyjak le.2013. dec. 31. 20:14
1/6 anonim válasza:
Hát talán normálisan diétázz,ne fogyókúrázz! Aki fogyókúrázik,az a végén vágósertés lesz.
3/6 anonim válasza:
Hány éves vagy??
sportolj többet, étkezz egészségesen.
egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, és kevesebb édességet.
elég egy nap 2 étkezni, de ha fontos, akkor 3-szor lehet.
ösztönözni kell magad, és gondolj vkire, vagy vmire.
könnyebb lesz, hidd el!!
:)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó válaszolónak! Egyébként 25 éves vagyok. Köszönöm a tippeket :)
2014. jan. 12. 11:53
5/6 anonim válasza:
Utolsó te normális vagy? Gyümölcsöt? Naponta 2x? Meg akarod ölni a kérdezőt?
6/6 anonim válasza:
Utolsó előtti remélem viccnek gondolod amit írtál...
Napi kb 4-6 étkezés, attól is függően mikor kelsz-fekszel.
Gyümölcsöket délelőtt folyamán, vagy max edzés/mozgás után. De este inkább már csak fehérje(csirkemell, hal, túró, cottage cheese, tojásfehérje) plusz sok zöldség!
A mozgást azt ne felejtsd el...a nélkül semmi nem működik, ha le is fogysz és nem lesz a testeden izom akkor ugyanúgy nem fogsz tetszeni magadnak, mert az összkép nem lesz túl szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!