Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megnéztem nagyon sok horrorfil...

Megnéztem nagyon sok horrorfilmet, és most félek a sötétben/egyedül. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom jól, hogy ezek CSAK filmek, de úgy érzem, amit láttam attól félnem kell! Nem tudom, ez valami ösztönös dolog lehet!

Nem gondoltam hogy ez lesz, de ha egyedül kell valahol sétálnom, főleg sétálnom éjszaka, és kihalt a környék, sehol senki, rám törnek azok amiket láttam a filmekben, hogy elkapnak, üldöznek, ott van valaki a fák között és halucinálok is, mert úgy látom, 1 pillanatra, hogy tényleg ott áll valaki, pedig nem.

Padlásra fel nem merek menni!

És ha bent lennék valami sötét épületben egyedül, inkább felkötném magam, minthogy meg keressem sötétben a kijáratot egy viharos éjszakán!

És amikor nagy csönd van, az még rosszabb!

Ez miért van?

Most mit tegyek? Paranoiás lettem?

17/F

2014. jan. 1. 20:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
Nézd meg a horrorfilmeket visszafelé játszva és akkor elmúlik.
2014. jan. 1. 22:22
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Rád támadhat bárki éjszaka.. egyszer épp jöttem haza tél volt és nagy köd, éjfél körül lehetett.. a játszótéren ült a padon egy fekete kabátos alak és mikor meglátott elkezdett felém jönni, de nem volt közel aztán amint eltakart ház futottam is lépcsőházig>.<
2014. jan. 1. 22:29
 13/19 Skywalker33 ***** válasza:
86%

Halihó,

a film nézés az egy irányított meditáció sajnos.

A film után akár hónapokig is rombol a látvány a tudatodban.

Ahogy nem eszel szemetet a kukából úgy ne nézz olyat ami nem a harmóniát, bölcsességet, szeretetet sugározza.

Főleg lefekvés előtt fogyassz SZÉP szellemi táplálékot.

A képek a tudatalattiba kerülnek ami egy gép, azt erősíti és újrateremti amit beleraksz.

Ha jót adsz neki akkor azzal dolgozik és elvihet akár a megszabadulásig.

Ima, mantra, meditáció, fizikai munka, földművelés segít.

T :)

2014. jan. 2. 14:26
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Ahogy skywalker mondta, az nekem nagyon tetszett, gratula!

Olvass Rejtőt, vagy nézz Tom és Jerryt.

2014. jan. 2. 15:26
 15/19 anonim ***** válasza:
6%

Aki nem értené Skywalker kicsit elvont válaszát ittvan röviden:

[link]

Sky te szedsz valamit? Mert ha nem akkor lehet kéne...:D

2014. jan. 2. 18:06
 16/19 Dávid Csuhai válasza:
Gondolj arra , hogy ha valaki követne meg akarna ölni már rég megtette volna és a valóság nem film ha valaki meg akar ölni nem pont úgy fogja csinálni mint a filmben
2014. febr. 25. 22:09
 17/19 anonim válasza:
100%
Én amikor úgy érzem hogy valami/valaki el akar kapni pl egy horror szereplő vagy valami ilyesmi csak arra gondolok hogy kapjon el nyugotan hiszen nem létezik
2014. jún. 23. 15:51
 18/19 anonim válasza:
Az jó ha félsz mert az azt jelenti hogy szeretsz élni de ha nem akarsz félni akkor ülj le és beszéld meg egy feltőttel hogy mitől félsz és ő majd el.agyarázza neked hogy miért nem törtébhet meg
2017. szept. 24. 17:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem kb 6. évesen mutattak horrorfilmet (később kiderítettem, címe Egy amerikai farkasember Londonban).

Sajnos gyerekfejjel nem tudtam feldolgozni, így aztán évekig féltem a sötétben. Kb tini/felnőtt koromban már elmúlt.

Csodálkozom, hogy 17 évesen miért alakult ki ez nálad. Szerintem hamarosan el kell múlnia.

2017. dec. 24. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!