Egy barátom már nagyon régóta készült egy versenyre. Elég nagy pénznyeremény volt a fődíj amit a továbbtanulásra adtak a nyertesnek. Igazából a barátom végig vezetett, és nyert is volna, de a végén feladta. Mikor megkérdeztem hogy miért akkor azt mondta hogy másnak nagyobb szüksége van a pénzre és hogy ő csak magának akart bizonyítani. Normális az ilyen?
2013. dec. 30. 22:38
1/10 anonim válasza:
Attól, mert nem érted a viselkedését, még lehet normális.
2013. dec. 30. 22:45
2/10 anonim válasza:
Normális!!!!!Ő döntött így.
2013. dec. 30. 22:45
3/10 anonim válasza:
A barátod egy ÉRTÉKES EMBER !!
2013. dec. 30. 22:46
4/10 II.Dartheon válasza:
egyetértek az előttem válaszolókkal.
Az, hogy te nem érted, attól még lehet normális - mi több, felismerte, hogy a másiknak nagyobb szüksége van a pénzre mint neki, ezáltal felismerve azt h a pénz nem minden.. ami egy jó emberi tulajdonság... rendes haverod van, becsüld meg :)
2013. dec. 30. 22:49
5/10 anonim válasza:
Ő is megindokolta, hogy miért tette, magának akart csak bizonyítani. Versenyszellem, ösztönösen benne van mindenkiben (többé-kevésbé), nem a nyeremény miatt és ha arra amúgy valóban nem volt szüksége, akkor érthető a döntése. Én is csináltam már ilyet nem egyszer különböző rajzpályázatokon. Vagy azért, mert egyszerűen nem érdekelt a nyeremény, vagy mert én amúgy is szert tehettem volna rá más versenyzőkkel ellentétben, de legalább tudtam, hogy hol állok a versenyben mondjuk megyei vagy országos viszonylatban.
2013. dec. 30. 22:58
6/10 anonim válasza:
Persze, hogy normális.
De le is írtad a válaszát, ebből megérthetnéd.
Ő bizonyítani akart, megtette.
Másnak nagyobb szüksége volt a pénzre, és ő így segítette hozzá, mert őt a bizonyítás hajtotta, nem a pénz.
Szerintem semmi fura vagy érthetetlen nincs ebben.
2013. dec. 30. 22:58
7/10 anonim válasza:
Nagyon boldog és büszke lennék, ha nekem olyan barátom lenne, mint Neked. ;)
2013. dec. 31. 03:53
8/10 anonim válasza:
Ez egy nagyon szép gesztus volt a barátodtól, nagyon emberséges dolog.
Manapság az önzetlenség ugyanolyan nagy kincs mint az ártatlanság. Az emberek amint tudják mindkettőt eltapossák, ezért meg kell becsülni amíg még létezik.
2013. dec. 31. 11:19
9/10 anonim válasza:
"Ez egy nagyon szép gesztus volt a barátodtól, nagyon emberséges dolog."
Számból vetted ki a szavakat...kár, h ez egyáltalán kérdésként felmerül bárkiben is, bár amennyire fordítva gondolkoznak egyre többen arról, h mi a normális...már meg se lepődök ezen se.
2014. márc. 9. 02:36
10/10 anonim válasza:
lehet hogy nem akarta beismerni hogy vesztett volna és időben félbe hagyta a versenyt, így azt mondta hogy másnak nagyobb szüksége van a pénzre. Akkor megnyerhette volna, és utána felajánlhatta volna 1 jótékonysága szervezetnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!