A dohányzás a gyengeség jele?
szerintem nem gyengeség..a gyengeség az szerintem lustaságot is jelent, a dohányos ember pedig nem lusta, időt, energiát, és pénzt ölt bele abba, hogy kialakuljon a függőség, keményen dolgozott érte hogy rászokjon, aztán pedig vagy küszködik az elvonási tünetekkel, vagy keményen dolgozik, hogy tudjon venni újabb adagot magának. persze akit nem zavar a saját függősége, azt én nem is ítélem el, mindenki azt csinál amit akar, de aki pl le akar szokni, de inkább dohányzik tovább, azt nem gyengének tartom, hanem hülyének, következetlennek, és gyávának. Aki akar cigizni azzal nekem semmi bajom, de a dohányosok fele szabadulna az egésztől, mégsem teszi, és kitalálja magának hogy A; más is káros, B; a dohányzás nem is olyan rosz C; úgysem lehet leszokni, D; maaaajd holnap.
A hülye kifogásokhoz megintcsak erő kell, úgyhogy nem gyengék :D
egyetértek az előzővel
ez hasonló a kövérséghez: gusztustalan, egészségtelen hasas-hájas disznó, de nem érdekli. ahogy a másik emberre is tojik rá (arrogancia)
11-essel értek egyet
nem azzal, aki szerint a kifogás gyártás jele a lelki erőnek
nem lelki erő..:D szerintem a kövérség sem lustaság, ők is tök sok energiát ölnek abba, hogy elhízzanak. a dohányzás is inkább igénytelenség, meg hülyeség
mindegy kivel értesz egyet, majd megérted :D
gyenge, arrogáns? hmm..
érdekes, hogy sok sok millió embert bélyegeztek meg ezekkel a jelzőkkel, holott nem is ismeritek őket. Kedves Kérdező, te is gyenge vagy és arrogáns, mert az általánosítás egy rossz szokás, tehát a gyengeség jele. Ugye ez milyen értelmetlen volt...épp csak kicsit volt értelmesebb, mint a te érveid.
Es mi van azokkal akik az utan kezdtek el dohanyozni miutan utana neztek h valoban egeszsegtelen e a dohany?
Az oslakos amerikaiak evezredekig dohanyoztak, tiszta, 100%-os dohanyt, pl...
Ilyen es hasonlo cikkeket talalhatsz, tudomanyos referenciakkal. Ne annak higyj, aki keszpenznek veszi h a dohany rossz, hanem annak aki be is bizonyitja az allitasat.
A dohany maga csak jot tesz, elenkiti az agysejteket es a gondolkodast, segit az emesztesben es termeszetes modon nyugtat - ellenben az orvosi nyugtatokkal - valamint segithet megelozni jo par betegseget (pl. Alzheimer).
Ami viszont nem egeszseges, az a sok hozzaadott kemikalia, ami a legtobb markas cigarettaban talalhato, azok valoban arthatnak. De nem a dohany az okozo.
Aki nem hiszi, jarjon utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!