Nem tahóság belenézni valakinek a pénztárcájába? Te belenéznél?
A "bele nézni" úgy értem, hogy a haverommal vásároltunk, és a pénztárcája tele volt 500-1000resekkel, és mikor fizettünk guberálta az aprót, és az eladó megjegyezte: "óóó, van ott pénz!"
Nem bunkóság ez kicsit?
én úgy mentem egyszer vásárolni az egyik hiperszuper marketbe, hogy vittem egy zacskónyi pénzt, de csak fémpénz volt, na...nagy bevásárlást csináltam, és azzal fizettem, mikor fizetésre került a sor, csak átadtam az eladónak, láttam, amint a pupillája, kétszeresére nőtt, megkérdezte, nincs e papírpénzem, mondtam neki, hogy ez pont annyi lesz...hát nem volt annyi, de átszámolta,kb 15 percig:)
az összes soromban lévő ember átment másik sorba...
utána fenn maradtam ezer ft-tal, azt papírpénzben adtam neki oda.
9es
gondolom ismered a talpas búvárszivattyút?
ha nem, leírom a működését:)
te beállsz egy lavor vízbe előttem, én meg egy székre állok előtted.Rajtam hiányos az öltözék, rajtad lehet, az engem nem érdekel, és csak szívni kell, mikor előtted állok...hogy mit?
...nem is tudom, ezért talpas búvárszivattyú.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!