Ellenszenves női tulajdonságok?
Figyelt kérdés
melyek azok a tulajdonságok, melyek visszataszítóvá tudják tenni a nőket (bármennyire is jól nézzen ki)?2013. dec. 27. 18:33
1/34 anonim válasza:
Mindennapos hisztik, igénytelenség, ok nélküli féltékenykedés, ha rendszeresen hányásig issza magát.
2/34 anonim válasza:
Kényes, hisztis, öntelt, hivalkodó.
3/34 anonim válasza:
Minden "uniszex" ellenszenves tulajdonság után, ami tipikusan női, és visszataszító, de legalább is kiábrándító, az a kombinálás.
4/34 anonim válasza:
A pletykálkodás és az egymás háta mögötti kavarás...
5/34 anonim válasza:
hiszti,empátia mentesség,tapintatlanság,igénytelenség.
6/34 anonim válasza:
Féltékenység, hisztizés, egoizmus, nagyképűség, gyanusítgatás, káromkodás, flegmaság
7/34 anonim válasza:
"jajj de kövér vagyok:(((:Sss:'(("
mármint magatokban szabad, csak engem ne stresszeljetek ezzel, köszi
8/34 anonim válasza:
Szia Kerdezo!
En nokent a kovetkezolet tudom felsorolni, amik meg engem is sirba tesznek:
ures hiszti, nyavogas (hu de kover vagyok az 56 kilommal), ertetlenseg, hulyesegeken vihogas, felszinesseg, tulerzekenyseg, orokos peecsasertodesek, anyagias felfogas, soha semmi nem jo hozzaallas, nem tudja eldonteni, hogy mit akar, es tarsai ...
Ez csak az agyatlan macakra vonatkoznak, akiknek semmi eletceljuk nincs. De a hiszti a foellenseg es nem osszekeverendo a hatarozott noi kritikaval!
9/34 anonim válasza:
Beképzelt, még akkoris ha jól néz ki.
Nem hűséges.
Hisztizik lényegtelen dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!