Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem merek oda menni a...

Miért nem merek oda menni a csajokhoz?

Figyelt kérdés
Discoban nem igazán van bátorságom csajozni. Facebookon ráírok bárkire gond nélkül, de élőben más.. Egyszerűen nem bírok oda menni azokhoz akik tetszenek. Sokaknak az alkohol bátorságot ad, hát nekem az sem, nagy mennyiségben, és mégnagyobban sem. Nincs esetleg valami szer vagy valami ami segíthetne? Ugye ez nem egy betegség? Kérlek segítsetek.. Valószínűleg az elutasítástól félhetek a leginkább..

2013. dec. 22. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert béna ürülék vagy! Azért te kaka! Nah jó csak vicceltem, ne vedd magadra, én se merek odamenni ahhoz a lányhoz, aki tetszik nekem! :D Ez van! Ez az ember! ;(
2013. dec. 22. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok valamilyen szinten, de amúgy meg ki megy manapság csak azért szórakozni, ráadásul egyedül hogy valakivel összejöjjön.

Legtöbbször akiket látok, már eleve piásak csaj létükre, vannak vagy 5en abból 2 csávó, azt össze vissza ölelkeznek.. Azt találd ki, ki-kihez tartozik

A kudarctól meg butaság félni mert azt úgyis a sors hozza, már jó esetben rögtön az elején

21/F

2013. dec. 22. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!