Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek odamenni a csajokhoz, mit tegyek?
Az baj,hogy ha látok egy szép,szimpi lányt nem merek odamenni hozzá se buszon,se HÉVen se suliban.
És tudom valahol belül,hogy nem várhatok arra,hogy egyszer csak a \'számba repüljön a sültgalamb\' vagyis magától jöjjenek a csajok.
Mit tegyek,szeretnék valahogy változni e téren.
Közönöm mindenkinek előre a válaszait!
16F
Pont tegnap olvastam erről.
Egy angol nyelvű honlapon volt, mondtak egy hasonlatot.
Ha egy csajhoz akarsz odamenni, hozzá szólni, akkor tedd mindezt úgy, mintha mondjuk új autót akarnál venni és a szalonban körbekérdeznéd a kocsi tulajdonságait.
úgy kell hozzá állnod hogy te választod a csajt, és nem fordítva.
gondold el magadban hogy milyen volna az ideális lány, és tegyél fel olyan kérdéseket annak a lánynak akihez odamész, amelyek alapján kiderül megfelel e a lány az elvárásaidnak.
eközben persze jól elbeszélgettek, mert ha hasonló az érdeklődésű akkor el tudtok.
ha meg nem, akkor haladj tovább a következő lányhoz.
Sok sikert.
előző vagyok.
ja és ne parázz, és ne akarj ilyen betanult felszedő dumákkal bevágódni, szerintem nem nagyon jön be a csajoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!