Miért nem tudnak legalább karácsonykor megbocsátani az emberek egymásnak? Elengedni minden sérelmet, főleg ha őszintén szól a másiktól. Főleg ha senki sem tökéletes?
Van olyan, amikor az embernek annyira elmegy az esze, annyira, nem önmaga, hogy bármit meg tud tenni, és ezzel annyira meg lehet sérteni a körülötted élőket. Eredetileg karácsony a szeretet ünnepéről szól, de a modern 21. századi ember ezt elfeledte. Tökéletesen jellemezte egy előttem szóló a modern karácsonyt. Eszünk, iszünk, ajándékot kapnak a gyerekek és cső. Hát igen, ez a torzulás...
Egy a gond, hogy ebben a 21. századi karácsonyban elfeledték a szeretet ünnepét.
Most olvastam hogy Szegeden meggyújtották a 4. gyertyát, és a díszpolgár elmondta, hogy egyedül szentestén ne legyenek civakodások, veszekedések. Akkor legyen szeretet és béke. Szerintem Te is legyél a családoddal akkor.
tegnap 19:13
Kezdesz az önsanyargatás felé menni. Akarod? kell?
Volt egy kapcsolatod, amit elbaltáztál. Kész. Ennyi, amiről szól az egész. Ha januárban történt volna, akkor a húsvéti megbocsájtást vártad volna?
Elszúrtad, lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!