Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudnak legalább...

Miért nem tudnak legalább karácsonykor megbocsátani az emberek egymásnak? Elengedni minden sérelmet, főleg ha őszintén szól a másiktól. Főleg ha senki sem tökéletes?

Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyok és nem tudom helyrehozni...egy pár hónapos kapcsolat szakítással végződött ...mert olyat mondtam amit később megbántam ...a családról és a környezetről...tudni kell nagyon szeretem a családot és mindenképpen kifejeztem előtte is és akkor is mikor megtörtént a baj...ő egy felindulásból elmondta otthon és mindenki gyűlöl,hallani sem akarnak rólam..amit megértek..minden tőlem telhetőt megpróbáltam annak érdekében hogy rendezzem ezt egyenként mindenkivel ...még vele is...beletiportam a leggyengébb pontjukba úgy hogy nem is gondoltam komolyan!Helyrehozhatatlannak érzem ..most próbálok időt adni nekik ..de a volt párom már szakított velem..mert nem egy világ vagyunk szerinte (nem anyagilag)és mert neki a család a legfontosabb...Most mindenki ellenem van..nem értem miért akarta hogy megtudják végül is mindent elmond otthon...Hogy hozhatnám rendben? ki tud segíteni?Köszönöm a válaszokat!

2013. dec. 22. 13:53
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Nem jó,persze,nem akarok indiántáncot,nem akarok megjátszást,tudom mit várhatok,nem kérhetek semmit,esélyt talán ha több idő lett volna megszeretniük...Mindenért vállalom a felelősséget,ezen még a helyzetem sem segít hogy naponta egy helyen vagyunk és nem tudok tovább lépni így..nagyobb a büntetés mint amit megérdemlek..ha kívánni lehetne semmit nem szeretnék szó szerint kinn lenni a fagyba is csak megbocsátásra és új esélyre vágyom!Semmi többre!
2013. dec. 22. 19:13
 42/46 anonim ***** válasza:

Van olyan, amikor az embernek annyira elmegy az esze, annyira, nem önmaga, hogy bármit meg tud tenni, és ezzel annyira meg lehet sérteni a körülötted élőket. Eredetileg karácsony a szeretet ünnepéről szól, de a modern 21. századi ember ezt elfeledte. Tökéletesen jellemezte egy előttem szóló a modern karácsonyt. Eszünk, iszünk, ajándékot kapnak a gyerekek és cső. Hát igen, ez a torzulás...

Egy a gond, hogy ebben a 21. századi karácsonyban elfeledték a szeretet ünnepét.

Most olvastam hogy Szegeden meggyújtották a 4. gyertyát, és a díszpolgár elmondta, hogy egyedül szentestén ne legyenek civakodások, veszekedések. Akkor legyen szeretet és béke. Szerintem Te is legyél a családoddal akkor.

2013. dec. 22. 19:53
 43/46 anonim válasza:
Csak nem Katának hívnak?
2013. dec. 23. 00:53
 44/46 A kérdező kommentje:
nem
2013. dec. 23. 16:46
 45/46 anonim ***** válasza:

tegnap 19:13

Kezdesz az önsanyargatás felé menni. Akarod? kell?

Volt egy kapcsolatod, amit elbaltáztál. Kész. Ennyi, amiről szól az egész. Ha januárban történt volna, akkor a húsvéti megbocsájtást vártad volna?

Elszúrtad, lépj tovább.

2013. dec. 23. 17:11
 46/46 A kérdező kommentje:
"Nem az a lényeg mit akarsz,hanem hogy mennyire.." egyébként az hogy valamit valaki elszúrt még nem magába foglalja azt hogy helyrehozhatatlan
2013. dec. 23. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!