Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudnak legalább...

Miért nem tudnak legalább karácsonykor megbocsátani az emberek egymásnak? Elengedni minden sérelmet, főleg ha őszintén szól a másiktól. Főleg ha senki sem tökéletes?

Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyok és nem tudom helyrehozni...egy pár hónapos kapcsolat szakítással végződött ...mert olyat mondtam amit később megbántam ...a családról és a környezetről...tudni kell nagyon szeretem a családot és mindenképpen kifejeztem előtte is és akkor is mikor megtörtént a baj...ő egy felindulásból elmondta otthon és mindenki gyűlöl,hallani sem akarnak rólam..amit megértek..minden tőlem telhetőt megpróbáltam annak érdekében hogy rendezzem ezt egyenként mindenkivel ...még vele is...beletiportam a leggyengébb pontjukba úgy hogy nem is gondoltam komolyan!Helyrehozhatatlannak érzem ..most próbálok időt adni nekik ..de a volt párom már szakított velem..mert nem egy világ vagyunk szerinte (nem anyagilag)és mert neki a család a legfontosabb...Most mindenki ellenem van..nem értem miért akarta hogy megtudják végül is mindent elmond otthon...Hogy hozhatnám rendben? ki tud segíteni?Köszönöm a válaszokat!

2013. dec. 22. 13:53
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
18 as köszön végre egy segítőkész válasz! tudom hogy gondolkodni kellene ,de olykor nem teszi az ember csak megtörténik...Én hiszem hogy nincs megoldatlan és megbocsáthatatlan hiba ,amit ha őszintén megbánva a másikat szeretve nem lehet elengedni!!
2013. dec. 22. 14:32
 22/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm 20 as!!! Tudom hogy igazad van!! De fontos nekem annyira hogy bármit megtennék a helyrehozásért!!:)
2013. dec. 22. 14:33
 23/46 anonim ***** válasza:
57%

Megnyugtatlak, még mindig Te birtoklod az Ostoba címet.

Egyébként pedig, a trollkodás nem itt kezdődik. Ez még csak enyhe szitásnak minősíthető. Ha én elkezdenélek ócsárolni, szipogva takarodnál el a gép elől; ellenben nem óhajtok a Te agyi szintedhez alkalmazkodni. Bánatodra megmaradok a kritizálásnál.

2013. dec. 22. 14:34
 24/46 A kérdező kommentje:
hagyjuk már a nagy szavakat ....el sem olvasom ha neked ez a kedvesség akkor ne menj az emberek közelébe se!!azt tanácsolom!! és már kértelek egyszer csukd be magad után az ajtót!!!
2013. dec. 22. 14:36
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

"Én hiszem hogy nincs megoldatlan és megbocsáthatatlan hiba, amit ha őszintén megbánva a másikat szeretve nem lehet elengedni..."

Állj hozzá majd így a dolgokhoz, ha a vőlegényen elbotlik egy vaginába.

2013. dec. 22. 14:37
 26/46 anonim ***** válasza:

"Én hiszem hogy nincs megoldatlan és megbocsáthatatlan hiba ,amit ha őszintén megbánva a másikat szeretve nem lehet elengedni!!"

Sajnos van. Aztán meg lehet, hogy egyszer megbocsátanak és újra szóba állnak veled, de a tüske bennük marad.

Van valami olyan idézet is, hogy a barátság fonala időnként megszakad, újra lehet kötni, de a csomó megmarad.. Szóval csodát még a megbocsátás után se várj - ha egyáltalán lesz ilyen (vagy ha őszinte megbocsátás lesz egyáltalán)

2013. dec. 22. 14:38
 27/46 anonim ***** válasza:
Tényleg nem vagyok egy kedves ember. Én Őszinte ember vagyok. Ennél fogva őszintén mondom neked, hogy jobb a keserű igazság, mint a kegyes hazugság.
2013. dec. 22. 14:40
 28/46 A kérdező kommentje:
persze,tudom nem lesz olyan minden mitn volt...de lehet még bizonyítani..és nem kell rögtön mindent szemétdombra vetni!Azt nem értem..hogy mindenki követ el hibákat miért nem ebből indulnak ki az emberek?Magukból!Bár lenne valami megoldás!
2013. dec. 22. 14:41
 29/46 A kérdező kommentje:
épp ez az én is őszinte ember vagyok és erre fáztam rá..és ami a legrosszabb a párom anyukája is olyan és ezt előre mondta nekem és ő is tudja rólam is mégis megsértődtek és nem is magából indul ki amit nem értek hogy miért
2013. dec. 22. 14:43
 30/46 anonim ***** válasza:
47%
azért mert az emberek önző fas zkalap parasztok :)
2013. dec. 22. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!