Miért nem tudnak legalább karácsonykor megbocsátani az emberek egymásnak? Elengedni minden sérelmet, főleg ha őszintén szól a másiktól. Főleg ha senki sem tökéletes?
Megnyugtatlak, még mindig Te birtoklod az Ostoba címet.
Egyébként pedig, a trollkodás nem itt kezdődik. Ez még csak enyhe szitásnak minősíthető. Ha én elkezdenélek ócsárolni, szipogva takarodnál el a gép elől; ellenben nem óhajtok a Te agyi szintedhez alkalmazkodni. Bánatodra megmaradok a kritizálásnál.
"Én hiszem hogy nincs megoldatlan és megbocsáthatatlan hiba, amit ha őszintén megbánva a másikat szeretve nem lehet elengedni..."
Állj hozzá majd így a dolgokhoz, ha a vőlegényen elbotlik egy vaginába.
"Én hiszem hogy nincs megoldatlan és megbocsáthatatlan hiba ,amit ha őszintén megbánva a másikat szeretve nem lehet elengedni!!"
Sajnos van. Aztán meg lehet, hogy egyszer megbocsátanak és újra szóba állnak veled, de a tüske bennük marad.
Van valami olyan idézet is, hogy a barátság fonala időnként megszakad, újra lehet kötni, de a csomó megmarad.. Szóval csodát még a megbocsátás után se várj - ha egyáltalán lesz ilyen (vagy ha őszinte megbocsátás lesz egyáltalán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!