Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudnak legalább...

Miért nem tudnak legalább karácsonykor megbocsátani az emberek egymásnak? Elengedni minden sérelmet, főleg ha őszintén szól a másiktól. Főleg ha senki sem tökéletes?

Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyok és nem tudom helyrehozni...egy pár hónapos kapcsolat szakítással végződött ...mert olyat mondtam amit később megbántam ...a családról és a környezetről...tudni kell nagyon szeretem a családot és mindenképpen kifejeztem előtte is és akkor is mikor megtörtént a baj...ő egy felindulásból elmondta otthon és mindenki gyűlöl,hallani sem akarnak rólam..amit megértek..minden tőlem telhetőt megpróbáltam annak érdekében hogy rendezzem ezt egyenként mindenkivel ...még vele is...beletiportam a leggyengébb pontjukba úgy hogy nem is gondoltam komolyan!Helyrehozhatatlannak érzem ..most próbálok időt adni nekik ..de a volt párom már szakított velem..mert nem egy világ vagyunk szerinte (nem anyagilag)és mert neki a család a legfontosabb...Most mindenki ellenem van..nem értem miért akarta hogy megtudják végül is mindent elmond otthon...Hogy hozhatnám rendben? ki tud segíteni?Köszönöm a válaszokat!

2013. dec. 22. 13:53
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Emlékeztetnélek rá a karácsony pont erről szól!A megbocsátásról!!Nézz utána!!Nem fogom részletezni mit mondtam.mert nem férne el és mert nem publikus!A kérdés a megoldásra vonatkozott nem a kioktatásról!!Aki meg Pitbullozik az meg azt hiszem elmondott magáról mindent!!Tökéletes troll vagy!!Látom neked is tökéleted az életed és a lényed!Nincs is több kérdésem...csak még ara kérlek távozáskor az ajtót csukd be magad után! Köszönöm!
2013. dec. 22. 14:20
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

"Nem fogom részletezni mit mondtam.mert nem férne el és mert nem publikus!A kérdés a megoldásra vonatkozott "

De hogy segítsünk neked ha azt se tudjuk mi történt? nevetséges...:-D

2013. dec. 22. 14:22
 13/46 A kérdező kommentje:
ja igen,és mindenki akinek hasonló véleményhez van az is becsukhatja az ajtót!! Legyen itt egy ember de az segítőkész!!Egyébként...a vélemény is olyan mint a ember hátsója ...mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!
2013. dec. 22. 14:23
 14/46 anonim ***** válasza:

Vágj egy tányért a földhöz, majd nézd ahogy eltörik.

Most kérj tőle bocsánatot.

Na, mi változott?

Attól hogy karácsony, nem kötelező a megbocsátás. Az érzéseknek nem lehet parancsolni, felszólításra megbocsátani és elfelejteni valamit.

2013. dec. 22. 14:23
 15/46 A kérdező kommentje:
szerintem egyértelműen le van írva hogy mit kérdezek és mi a gond....és ehhez nem kell konkrétumot tudni!
2013. dec. 22. 14:24
 16/46 A kérdező kommentje:
tudom,hogy nem lehet..de miért nem él az emberekben ilyenkor az elengedés? és mit tehetnék hogy eg új tányért hozhassak??
2013. dec. 22. 14:26
 17/46 anonim ***** válasza:
76%
"A vélemény is olyan mint a ember hátsója ...mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra"? Csakugyan? Hát akkor meg mi a lóf'sznak teszel fel kérdéseket, te világostobája?
2013. dec. 22. 14:27
 18/46 anonim ***** válasza:

".de miért nem él az emberekben ilyenkor az elengedés? és mit tehetnék hogy eg új tányért hozhassak??"

Mert ez nem így megy. Az érzéseket nem lehet befolyásolni. Karácsony ide vagy oda, ez nem a megbocsátásról szól és ha arról is szólna, nem megy felszólításra.

Most megtanultad, hogy előbb kell gondolkodni, mert a kimondott szavakat, esetleg a tetteket már nem lehet visszaszívni, ez kitörölhetetlenül ott marad az emberekben.

2013. dec. 22. 14:29
 19/46 A kérdező kommentje:
mondjuk nem az ilyen troll-os megjegyzéseknek és a mindent eltipró véleményeknek ..szóval nem neked!! Hanem az olyan embereknek akik átérzik ,akik voltak már ilyen helyzetben akik tudják milyen ha megbán valami a másik! és aki segíteni akar nem kioktatni!! Na ki is az ostoba most??
2013. dec. 22. 14:30
 20/46 anonim ***** válasza:

"tudom,hogy nem lehet..de miért nem él az emberekben ilyenkor az elengedés?"

Azért mert nem..ilyen egyszerű. Ahogy fentebb is írtad, elvileg megpróbáltál mindent hogy helyrehozd azt a hibát amit elkövettél. Lépj tovább, lehet hogy évek múlva sem bocsátanának meg, arra akarsz várni?

2013. dec. 22. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!