Baj ha rühellem a gyerekes anyukákat? Annyira utálom őketz, hogy legszívesebben elküldeném őket együtt egy lakatlan szigetre! És egymást piszkálják!
Gyűlölöm őket! Mindegyik akivel találkoztam kioktatott, és elküldött a francba a gyerek védelmében!
Mentem bicóval, és eléesett a gyereke előttem, de simán megálltam, még csak rá se gurultam. És elkezdtett velem ordibálni, hogy mit száguldozok a járdán, és ha elütöttem volna? Akkor mit csinálok???
a tenyészkocád most biztos büszke rád, utolsó, sőt még a nagytenyészkocád is
micsoda helyes család
Ezzel csak az a baj, hogy valószínűleg a te kocád is így védelmezett téged, te is egy természetre ártó jelenség vagy. Kár, hogy utólag, nincs lehetőség abortuszra, mert látom, az ő bicskája is beletört a dologba, hiszen téged nem igazán neveltek társadalom által elfogadható irányba.
Felbomlik igen, de nem a járda közepén, ahonnan csak az eső takarítja le, nem ti! Nem mellesleg, gondolom inkább csak kerülöd a kutyaszart, mint a hanyag társaid szarát lapátolgatnád felfelé, igaz?
Ilyen fals világszemlélettel csak felfelé visz az utad. Gratulálok, így kell romba dönteni mások erőfeszítéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!