Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szánalmas, nem?

Szánalmas, nem?

Figyelt kérdés

19 elmúltam,barátaim nincsenek,nem is voltak

szüleimmel látszólag jó a kapcsolatom,de ez csak a látszat,egyikükkel se olyan mély a kapcsolatom mint amilyen normális lenne

nővel még egyáltalán nem volt dolgom

szabadidőmben szinte csak számítógépen játszok,esetleg filmet nézek

nincs olyan dolog amiben kiemelkednék az átlagból,csak negatív irányban

pénzügyileg átlagtól jóval lejjeb

ha emberek közé megyek általában gyomoridegem van

most is itt próbálom sajnáltatni magam,ahelyett,hogy tennék valami

De őszintén szólva már kedvem sincs olyanná válni,amilyenné kellene ahhoz,hogy valaha is érvényesülni tudjak

ismét elhatároztam,hogy majd akkor én bosszút állok a világon,ebből se lesz semmi,értelmetlen is lenne

semmi önbizalom,magabiztosság,kitartás

annak ellenére,hogy egyesek azt mondják milyen "okos" vagyok,egyáltalán nem érzem azt

azt hiszem ennyi elég is volt,ennél már csak szánalmasabb lehetek...

2013. dec. 12. 00:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
majd meglátjuk,köszönöm mindenkinek
2013. dec. 12. 13:16
 12/14 anonim ***** válasza:
üdv, én negyven évesen vagyok ilyen, mint amit a kérdésedben írtál...és a kutyát sem érdekli.
2013. dec. 12. 14:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Fura, hogy pont én próbálok segíteni, mert ugyanez vagyok, csak lányként.

Videókat meg zenéket kapsz motivációként:

http://www.youtube.com/watch?v=TH1DkiacnGw

http://www.youtube.com/watch?v=5JKH3Wm1OYQ

http://www.youtube.com/watch?v=gl_vsL5nrvg

2013. dec. 12. 15:35
 14/14 anonim válasza:

Leírom a sztorimat. Hasonló helyzetben voltam, mint Te, annyi különbséggel, hogy én nem tudtam sportolni sem, mert béna voltam viszont volt 1-2 haverom, akihez azért tudtam szólni. Barátaim sajnos nekem sem voltak. Az érettséginek úgy álltam neki, hogy előtte mikor kezdődött a szünet kiderült, hogy nem vettek fel a rendészeti szakközépiskolába, ami minden vágyam volt. Teljesen letörtem, hogy még ide sem vagyok jó, hát nem lesz érettségim sem. Jött ekkor egy fordulat. Elkeztem konditerembe járni, mert egyedül szerettem tölteni az időt és nem foglalkozni a világgal. Igazi barátságot kötöttem két emberrel és az edzés kiegészítéséhez nagyon jól jött a tanulás az érettségire és át is mentem. A suli után egyre több barátom lett, mert jött az edzéssel egy kis önbizalom is. Béna vagyok, de súlyokat mindenki tud emelgetni. Buta vagyok, de szorgalommal kompenzálhatom. Ennek hatására, hogy megtudjam a határaimat és többre vigyem, mert vágytam rá elmentem a Magyar Honvédséghez felvételizni és sikerült a Légierőhöz kerülnöm. Rájöttem, hogy szorgalommal szinte bármit kompenzálhatok. Elmúnt a gyomoridegem idegen társaságban és nem szorongok. Nemrég szereztem egy diplomát és most tiszti beosztásban szolgálok. Ezt tudta volna a szorongós kis énem, na meg a mostani kollégáim, senki sem hinné el.

Csak zökkensd ki magad valamivel ebből az állapotból. Legyen a tested edzése, mert meghálálja, vagy a munka, hogy érezd, hasznos tagja vagy a közösségnek. Előbb-utóbb megleled a helyed. Sok szerencsét és kitartást kívánok!

2013. dec. 12. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!