Nem szánalmas, hogy a magyarok nagy része 16-22 éves korig így el vannak korcsosulva?
Másrészt honnét jött ez az idióta szokás, hogy négerekre akar hasonlítani egy magyar lány, vagy srác? Nem egy facebookos képet láttam hogy egy, kis fekete gyerek volt a képen tele aggatva arannyal, és ott szórakoztak rajta hogy itt a fiam. Miskolcon lakom és tele van a város ilyen gusztustalan emberekkel(helyesebb megfogalmazás a csökött agyú tini kifejezés) kirakják a s*ggüket, csecsüket 2 mérettel kisebb ruhákba, és az számít dícséretnek náluk ha "gettós bulának, fekának" illetik őket
Ezek nem veszik észre magukat, milyen nevetségesek? Elég sok videót látni amiben a négerek ütik vágják a fehér embert, és abból a kultúrából "már ha a mai hip-hop-ot, rap-et, nézzük" amiből régen is balhék voltak
Ha tudnák ezek az emberek hogy kiket istenítenek meg szeretnek, akkor vajon ezután változna a véleményük? A legtöbb ilyen néger, alacsonyrendűnek titulál minket
Tőlük jött a nálunk igen nagy előszeretetnek örvendő, swag lóf**z is, az még egy szép műfaj
Miért hiszik azt hogy csak ilyen négeres öltözködéssel lehet érvényesülni? Én nem öltözök úgy mint egy keménynek látszó sz*r alak, mégis mindig jobb benyomást keltettem, akik rám néztek látszott rajtuk az érdeklődés, mert nem egy futószalagos droidot láttak
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!