Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki utálja a kisbabákat mit...

Aki utálja a kisbabákat mit mond mikor nagy örömmel elhívják és megakarják mutatni neki?

Figyelt kérdés
Én ki nem állhatom a gyerek vonyítást, hogy mondjam le a meghívást?
2013. dec. 10. 15:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha az ismerőst nem akarod megbántani,akkor elmész,kibirsz fél órát,viszel valami apróságot,megdicséred,hogy de édes,aranyos pöttöm baba,és eljössz.

Ha bunkó akarsz lenni,akkor megmondod,hogy nem vagy kiváncsi rá.

2013. dec. 10. 15:50
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Valamilyen fertőző betegségre hivatkozz.
2013. dec. 10. 15:54
 3/17 anonim ***** válasza:
70%
Hidd el jobb túlesni rajta most amig picike és lehetőleg alszik. Pár hónap múlva biztos hogy a kezedbe adják...
2013. dec. 10. 15:58
 4/17 anonim ***** válasza:
29%
Hogy lehet utálni a kisbabákat????Akkor legyél tökös mondd meg neki is.sorry utálom a kölyköket inkább kihagyom...még ilyent utálni kisbabát..milyen ember vagy te
2013. dec. 10. 15:59
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

Menj el, vigyél valami apró ajándékot, mond, jaj de édes, milyen cuki...hagyjuk szegényt pihenni, és húzzatok ki a

szobából.

Ha maradni kell, fogd rövidre a látogatást, ne látszódjon rajtad, egyáltalán nem tetszik a gyerek.

Nem elmenni, nem dicsérni babucikát, az olyan, sőt rosszabb, mintha vasvillával szúrnád hátba a szülőket.

Ha vonyít (nem biztos!), mond, biztosan éhes a kis drága, vagy fürdetés idő van a tündérkének, hagyod is, nem akarsz zavarni.

Ne sajnáld a dicsérő jelzőket, ingyen vannak!

Mondtam már én is lófejű gyerekre, hogy de aranyos. Kibirod.

2013. dec. 10. 16:00
 6/17 anonim válasza:
77%

én sem szeretem a gyerekeket, és akkor mi van?(fokozzam a dolgokat, szülni sem fogok)

"kedves" 4-es, neked semmi közöd ahhoz, ha valaki nem szereti őket.

2013. dec. 10. 16:04
 7/17 anonim ***** válasza:
56%

Én sem bírom a gyerekvonyitást ,de meglátogattam a (fél) öcsémet is, mert az hogy nem bírom a vonyítást nem egyezik azzal, hogy nem bírom a gyereket. Attól,hogy csecsemő nem jár vele automatice együtt ,hogy bőg, csak az a csecsemő bőg amelyikkel nem szimmel valami.

Én is milliárdszor kijelentettem, hogy nem lesz gyerekem aztán most mégis vágyom rá...nem mindegy ,hogy hány éves az ember...

2013. dec. 10. 16:14
 8/17 anonim ***** válasza:
78%

Én sem vagyok oda értük, de azért a barátaim gyerekét meg szoktam nézni. Egyszer, rövid időre. :D

28/N

2013. dec. 10. 16:15
 9/17 anonim ***** válasza:
30%

Azokat is utálod, akik nagy örömmel elhívnak és megakarják mutatni neked? A válasz: Igen. Mert akit kedvelünk, azokkal együtt örülünk az ő örömének, részvéttel együtt-érzünk,ha bánata van..

Egyébként meg nem biztos, hogy sír, lehet hogy alszik. Egy pillantást vetsz rá és mondod, nem akarsz zavarni és eljössz. Jó neked, hogy ez a legnagyobb gondod.

2013. dec. 10. 16:17
 10/17 anonim ***** válasza:

Én nem utálom őket, de nem is rajongok értük. El szoktam fogadni a meghívást, viszek valami apróságot, megdicsérem a picit, beszélgetek kicsit a szülőkkel, aztán szépen elköszönök, hogy nem akarok tovább zavarni és hazamegyek. Most miért bántanám meg a barátaimat azzal, hogy nem vagyok kíváncsi a gyerekükre? Ennyit kibírok.

Egyébként én is mindig attól félek, hogy sírni fog a baba egész idő alatt ezerszer, szerencsére ilyen helyzetet még nem fogtam ki. Vagy aludt a kicsi, vagy jól elvolt. :D

2013. dec. 10. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!