Mit csináljak hogy ne utáljam a kisbabákat?
Igen, tudom, egy beképzelt, csicska, f...szopó önző, nyomorék, sz.rlelkű állat vagyok, és nem emberek között van a helyem...
Normális válaszokat szeretnék, köszönöm.
Hát jól megmondtad magadnak :P
Ezen a problémán általában az segít, ha csinálsz (nem valami megfelelő szó) egyet :P
Először is, nő vagyok, és inkább legyek meddő minthogy gyerekem legyen...
Mellesleg nem én mondtam, nekem mondták :)
Pedig nem vagy az, ne vedd a szívedre! Undorító, hogy egyes "emberek" a sárga földig leszólják azokat, akikkel nincsenek egy hullámhosszon. Be is olvastam volna jól az ilyennek, de ha sokat hergelt volna, bevertem volna a képét.
Semmi joguk elítélni!! Mindenki úgy gondolkodik, ahogy akar, nem igaz, hogy ez nem jut el a sok hülye agyáig.
pedig ez csak akkor fog megváltozni, ha szülsz egy gyereket
szerintem nem olyan különös dolog ez, az ember teljesen máshogy viszonyul a gyerekekhez amíg nincs neki, mint miután lett,
én sem rajongtam értük különösebben, a sajátomért viszont az életemet adnám
maguk a védtelen,fejletlen,kiszolgáltatott lények idegesítenek?
vagy a társadalmi elvárás a felelősség,és a dolog pénznyelő volta ami kiveri a biztosítékot?
egyébként szerintem ez olyan dolog,mint a kutyázás.
a sajátomat imádom,sőt ebből a típusból a másét is megszeretgetem.
de mondjuk egy olyan kutyát amelyik idegesít,vagy kellemetlenkedik,gond nélkül úgy felrúgom,hogy átrepül a kerítésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!