Rá lehet szokni a lopásra?
Figyelt kérdés
Igaz az hogy ha valaki egyszer lop a boltból utána egyre többször teszi azt?2013. dec. 6. 19:14
1/6 anonim válasza:
ha van hajlama rá akkor igen..a betegség neve kleptománia..
2/6 anonim válasza:
amikor sikeresen ellopsz valamit az valami orgazmus szerű érzést vált ki.rá lehet szokni.
3/6 anonim válasza:
igen. mert először zavarónak tűnik, másodszorra meg már kevésbé zavar, a végén meg leszarod.
4/6 anonim válasza:
én loptam egyszer poénból a rossmanból valami hiperszuper tollat még 11 évesen. nem lettem kleptomániás. :)
5/6 anonim válasza:
ez az egyén személyétől függ ha valaki úgy lop hogy utána rossz érzés fogja el az biztos nem fog lopni ha viszont olyan lesz.rja az egészet és még élvezi is az többször megteszi
6/6 anonim válasza:
a kleptománia az meg egy külön kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!