Le lehet valahogy "szokni" a sírásról? Vagy legalább minimalizálni? Napi több óra ugye nem normális?
Igen, tudom, hogy fizikai tüneteim is lesznek, talán már vannak is.
De eddig legalább csak este elalvás előtt sírtam, aztán egy idő után elfáradtam úgyis, de most már napközben sem tudom kontrollálni.
Köszönöm a válaszod!
Azért mert egyedül érzem magam, nem tudom mit kezdjek az életemmel, merre tovább.
De ez már régebb óta így van, csak eddig nem jött ki ilyen formában belőlem. Mármint ezt úgy értem, hogy nem sírtam, vagy ha igen félévente egyszer. De az utóbbi hónapokban nem tudok elaludni, csak ha már elfáradtam benne, illetve most már napközben is egyre gyakrabban sírom el magam.
Ilyenkor egyébként próbálom elterelni a figyelmem, nyugtatni magam, de nem igazán megy.
Az a "baj", hogy rendszeresen sportolok, futok, biciklizem, otthon tornázok, és ezek szerint mégsem fáradok el annyira, mint amennyire kellene.
Nagyon köszönöm a válaszod egyébként!
Akkor szellemileg kéne lefoglalnod magad,pl. egy jó könyvvel,az sokat tud segíteni:)
És nagyon szívesen,remélem tudok valamennyit segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!