Össze számoltam mennyit elköltöttem cigire. És most le akarok szokni! Csak ez ok miatt mennyi esélyem van?
Idén kezdtem el cigizni, de nem szoktam úgy igazán rá, hanem nyáron nyaralásnál cigiztem, meg még tavasszal, de most számolgattam, hány doboz cigit vettem, és kijött ilyen 30 ezer forint!
Jó, nem az én lóvém, de a szüleimtől nem cigizésre kaptam!
És most azt mondom, többé, nem veszek se doboz cigit, se dohányt. De maga a cigizés, az jó, vagyis, káros, de na, szeretek.
Mennyi esélyem, van, hogy letudok szokni csak azért, mert drága? De amúgy ha ilyen 3-400ft lenne egy doboz, tuti nem akarnék!
Egy kérdésre tudsz értelmes választ adni?
Miért szeretsz cigizni, mit szeretsz benne?
Nincs benne semmi amit szeretni lehetne, te bizony rászoktál sajnos. Azt kell tisztán látnod, hogy a cigi igazából semmire sem jó. Semmi előnye nincs, zéró pozitívum amit fel lehet hozni mellette. Azt, hogy szeretsz cigizni, a függőség mondatja veled. De állítom, hogy nem tudnál semmi valós okot felhozni mellette:)
Tudom jól miről beszélek, cigiztem én is:D
Ne a pénz motiváljon, ha csak ez, akkor azt érezheted, hogy megfosztod magad valamitől amit szeretsz és ezért kívánni fogod időnként, vagy gyakran. Aztán lehet, hogy megint rágyújtasz "na csak egy szál" erejéig. Majd a többire. Lásd be, hogy a cigi nem jó semmire, sőt... Aki dohányzik az egy címeres... Ami persze nem a dohányzó hibája első sorban, de ez egy hosszú sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!