Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez luk vagy rohadás?

Ez luk vagy rohadás?

Figyelt kérdés

Már kb. 2-3 éve ilyen az első metszőfogam.

Luk vagy rohadás?

Minden nap rendszeresen mosom.

A fogorvos mit tenne vele? Tömné vagy kihúzná?

Mielőtt jönnek az olyan válaszok, hogy miért nem mentél el korábban fogorvoshoz, azért mert parázok.

14/f

2013. dec. 3. 21:52
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Természetesen.

[link]

2013. dec. 12. 20:40
 32/33 anonim ***** válasza:
Kösz. Pont erre a problémára keresek épp rá, nekem is van ilyen, de nem ennyire elől, viszont több helyen, és már rosszabb szinű is mint a tiéd volt. De most már el merek menni, mert látom, hogy szépen megcsinálták. Csak annyira be vagyok szarva az orvostól meg a fúró hangjától... :(
2014. jan. 9. 03:06
 33/33 A kérdező kommentje:

Ha végigolvastad a kommentjeim látod, hogy én is össze szartam tőle magam ... az 1. alkalom volt a szar de a többi már semmi. Szépen megtudják csinálni és nem is fáj. Én kaptam érzéstelenítőt egyáltalán nem fájt. Az egészben az a legrosszabb mikor miután elzsibbadt a szád. Nekem 4 óra alatt ment ki az érzéstelenítő. Sokkal rosszabb volt mint a fogorvos...

Azt mondom menj el! Mielőbb annál jobb. Én is megbántam már, hogy korábban nem mentem el...

2014. jan. 28. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!