Ez luk vagy rohadás?
Már kb. 2-3 éve ilyen az első metszőfogam.
Luk vagy rohadás?
Minden nap rendszeresen mosom.
A fogorvos mit tenne vele? Tömné vagy kihúzná?
Mielőtt jönnek az olyan válaszok, hogy miért nem mentél el korábban fogorvoshoz, azért mert parázok.
14/f
Megnéztem jobban csak a fehér réteg (azt hiszem a zománc) "távolodott" el.
A luk nem mély, csak az átmérője nagy.
Összeszedem a bátorságom elmondom ma anyámnak, és a héten megpróbálunk elmenni.
Iskolafogászatra nem jártok? Mi minden évben kétszer megyünk, ha valaki nem jár rendesen fogorvoshoz, akkor is érszrevesznek egy ilyet...
Megértelek, hogy félsz, nekem tűfóbiám van, gázos volt kihúzni 4 csontfogam (fogszabályzáson, semmi bajuk nem volt) valamint egyszer letörtem az első két fogam, akkor olyan érzéstelenítőt kaptam, hogy a szemem nem éreztem :D
Nem kellemes dolog a fogorvos, de ez nem fog elmúlni magától, és minél később látja szakember, annál rossabb lesz. Ő se akarja kihúzni, mindent meg fog tenni, hogy megmentse, szerintem nem lesz vele semmi :) A fogorvos nem rossz ember, csak a szádban kotorászás rossz, amit összekötsz a fogorvossal. Nagyon utáltam őket, de miután tökéletesre építette az előbb említett letört fogamat, még most, 5 év után is tart, azóta megváltozott a véleményem, most havonta járok fogszabályzóval, utána is vissza fogok menni rendszeres ellenőrzésre.
Kösz a bátorítást.
Mi is járunk mindig iskolafogászatra csak belenéz a szánkba és kész.
Nekem a "fenti ajkam" eltakarja, még akkor is ha kinyitom a számat.
Azért nem fáj neki, mert már elhaltak benne az idegszálak.
Ha így van, az cink babám :)
Érzéstelenítettek, és tömtek.
Egyáltalán nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!