A telefonom (galaxy S3) beleesett a vízbe, mit tegyek? Bővebben lent!
Ez most nagyon megijesztett... gyorsan kérlek küldjetek szervizeket!! Esetleg.. saját szervize? (samsung szerviz)
Akár pár nap akár pár hét... nem vagyok jós.
De szerintem vidd be a szervízbe.
a.) elviszed szervizbe, és a megkopasztanak, mint a szemét
b.) először is nagyon kevés szappant teszel kb 3-4 liter langyos csapvizbe. Ebben meglötyögteted a telefont, akksi nélkül. Előtte előkészitesz egy nagyjából légmentesen zárható (tupperware, zepter, stb) műanyag uzsidobozt, amit teleraksz gyorsrizzsel. Miután a telefont kivetted a vizből, öblitsd ki sima, langyos vizben, majd miután kivetted és leráztad, beleteszed a rizses edénybe, és kicsit szórsz a tetejére is a rizsből.
Hülyeségnek hangzik, de az első SGS-emet igy mentettem meg. A rizs magába szivja a nedvességet, igy elvileg baja nem lesz.
Ez nálam már nem egy telefonon vált be, ugyanakkor nem tudom neked 100%-ra garantálni. Ha tutira akarsz menni, Samsung szerviz.
Kedves Kérdező! Megírnád, hogy mit csináltál még vele, aztán rendbejött-e? Az enyém is így járt :(
Szervizben volt? Mit mondtak? Működik most?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!