Beleesett az érintőképernyős telefonom tegnap a felmosóvödörbe-azóta nemigen működik?
Ha kiszárad, esetleg működhet. De nagy az esélye annak, hogy komolyabb gondok is vannak; ha ragaszkodsz a szerkezethez, mindenképp szervíz.
Arra számíts, hogy ott sem ígérhetik biztosra, hogy nem lesz semmi baja -ha egyáltalán hajlandóak hozzányúlni. És arra is, hogy nem olcsó...
Próbálom ki-bekapcsolni. Mindíg mást csinál. Van, hogy elfogadja a kódot, még telefonálni is tudok, van, hogy mintha be lenne ragadva a "gombja", szóval nem reagál.
A képernyőjén reggel még nagy folt volt, mostmár egyre kisebb.
Tegnap hajszárítóztam, reggelig nem kapcsoltam be, de ma már egyfolytában próbálkozom vele.
nokia C5.
Ahogy kiesett a nadrágomból, egyből bele a vízbe, de azonnal kikaptam.
Régen, kb 10 éve volt egy 100 e ft-os samsunk kinyithatós telefonom, na az egy adag mosást is túlélt, semmi baja nem lett.......
Akkor mennyi ideig kapcsoljam ki vagy már elrontottam?
Szerintem még garanciális. észreveszik, hogyha kiszárad a képernyője, hogy vízbe esett?
egyébként te elektroműszerész vagy? mostmár alig foltos a képernyő, ez nem jelent semmit?
és amikor bekapcsolom, nem állítom be az időt, de a softver felfrissíti és a jelenlegi időt/dátumot mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!