Ingyen javítsák a 2 hetes érintőképernyős telefonom ami beleesett a patakba?
Figyelt kérdés
Kiszárítottam és müködik csak a képrnyője nehezem veszi a jelet és fehér buborékok jönnek ki és az elő kamerája be szokott párásodni. Szeretném tudni mire számíthatok,KÉRLEK SEGÍTSETEK !!!2013. jún. 9. 13:00
1/11 anonim válasza:
Szia!
Sajnos fizetős javításra számíthatsz...
Az eszközök belsejében van indikátor matrica/csik/stb...ami elszíneződik ha nedvesség éri.Ebből tudja a szervízes hogy a készülék "beázott".
2/11 A kérdező kommentje:
mert én hallotam hogy garanciával inyen javítsák ez nem igaz?és kb. mennyibe fog kerülni ?
2013. jún. 9. 13:15
4/11 anonim válasza:
Csak akkor, ha viszel magaddal egy helyesírási tankönyvet is!
5/11 A kérdező kommentje:
De még is mennyibe fog kerülni 10.000 ft-nál lehet több ?
2013. jún. 9. 13:21
6/11 anonim válasza:
Esetleg egy típust mondhatnál.. Amúgy 99%, hogy többe fog fájni. Észre fogják venni, hogy beázott. Ezt nem rosszindulatból mondom, de ne várd hogy a te, vagy más bénaságáért a szervíz "fizessen".
7/11 A kérdező kommentje:
alcatel onetouch telefon
hát igaz...
esetleg van rá esély hogy kiszárad és jó lesz ?
2013. jún. 9. 13:32
8/11 anonim válasza:
nem szárítottad ki, ha buborékok vannak, meg párásodik . Innentől kár volt bekapcsolnod, mert, ha kivárod, míg valóban kiszárad, még működött volna is.A türelmetlenséged miatt elszúrtad. Pénzért, sok pénzért javítanák meg.
9/11 anonim válasza:
Kb egy új készülék fele-kétharmada a javítás, ha valamelyik fődarabot cserélni kell (alkatrész szinten nem fogják a paneledet vizsgálni, csak működés szempontjából: ha rossz: csere)
10/11 bp1985 válasza:
Hol van olyan a garipapiron, hogy vizes telefont ingyen javitsak? Sehol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!