Miért ilyen beképzelt és bunkó ma az emberek nagy része?
Az a lényeg, hogy attól függetlenül, hogy ilyenekbe botlasz és idegesít is a dolog, ne válj olyanná mint ők.
Sok normális ember is van, csak ők nem feltűnősködnek.
Tartsd meg a jó értékeidet, és maradj olyan, amilyen vagy! :)
Mikor fiatal voltam akkor azért néztek le, most meg harmincasként a fiatalabb generáció gúnyolódik, lenéző, beképzelt.Persze én már tudom, hogy ez mit takar, de attól függetlenül elismerem, hogy túl sok ilyen beteg ember van a világon. Kicsit túl sok, egyre több.
Mivel sok a munkám sok időt töltök irodában, keveset járkálok, de mikor kimegyek valahova, folyton valamelyik barom szid nagyon lealázóan, leértékelően valakit.Legszivesebben úgy megverném, hogy korházba kerüljön az ilyen, de mivel ennek sincs sok értelme igy hagyom hogy élje a siralmas életét. Azt szokás mondani, hogy ezek szenvednek legjobban, nem kell még én is rátegyek egy lapáttal a kinjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!