Mi a velemenyetek azokrol, akik meg se koszonik a valaszodat, itt az oldalon?
Én max egy általános köszönömöt szoktam írni, mert zavaró más kérdéseknél, ha alig találom a lényeget a sok hozzászólástól.
Engem nem zavar, ha nem köszönik meg.
hát nem nagyon érdekel, mondjuk én mindig megköszönöm
én azokat szeretem inkább, aiknek leírom a véleményemet, nem tetszik neki és ahelyett, hogy megköszönné, hogy írtam, elkezd oltogatni
na az a legjobb :D
Egyáltalán nem érdeke, sőt, igazából ez egy jobbik eset.
Végül is önzetlenül segítek, nem zavar, ha nem köszönik meg.
Az zavar, ha valaki eltökél valami hülyeséget, felteszi kérdésként, és megerősítést vár a válaszára.
És fel van háborodva, és okoskodik, meg utána ő akar meggyőzni engem, mert nem erősítem meg, hanem hasznos válaszként helyreteszem az agyát. Meg lepontoz.
Meg az zavar, hogy sokan azt hiszik ez is valami fészbúk, és aszerint nyomkodnak, hogy tetszik e nekik a válasz, nem aszerint, hogy hasznos volt e.
Így a legnagyobb jóindulat és szakértelem mellett is folyamatos a lepontozás.
Na ez kiábrándító.
Hat en nem varom el senkitol,hogy hasznosnak minositse meg a valaszomat,csak bar irna vissza valamit,barmit,hogy lassam,hogy nem hiaba segitettem neki.Nem kell nekem egy lajk sem,meg mittudomen micsoda,erted kedves utolso?
Es zavar,mert ha valaki feltesz egy kerdest,azt gondolom erdekli,hogy kapott-e valaszt,es meg megnezi.Altalaban olyanoknak irok,aki nem tud egy filmcimet,beirom a cimet(ha tudom),bar annyit irna,hogy "Ez lesz az".Meg ha nem is koszoni meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!