Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is igénytelen, ha...

Szerintetek is igénytelen, ha valaki melegítőgatyában megy valahova?

Figyelt kérdés

Pl vásárolni vagy ilyesmi.

ha csak futni megy akkor még oké...

2013. nov. 21. 14:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
58%

Miért lenne igénytelen?Max akkor lenne az ha tiszta kosz, szakadás lenne az egész.Mondjuk ha valami ügyet intézni megyek vagy nagyobb bevásárlásba akkor átöltözök kicsit, de ha csak a sarki ABC-be akkor mi a francnak?

Amúgy már lassan a "fiúk" is cicanadrágban járkálgatnak, meg rózsaszín v nyakú pólóba..akkor ez miért lenne igénytelen?

2013. nov. 21. 15:43
 22/31 anonim ***** válasza:

Melegítő, más néven:szabadidő ruha.Ha szabadidejében ebben megy le a boltba akkor miért igénytelen?Vannak nagyon csinos melegítők is.Kényelmes, és a sarki ABC nem a divatbemutató helye.

Én pl régebbi, kevésbé szép farmerjeimben szoktam bevásárolni menni.Ez igénytelen?Lehet, de nem érdekel, pakolászáshoz, biciklizéshez nem fogom a legféltettebb ruháimat felvenni.

2013. nov. 21. 15:43
 23/31 anonim ***** válasza:
Hát a képeket megnéztem, az az amerikai népviseletes, amelyik a kocsi motorjába vizel, hát "gyönyörű"...
2013. nov. 21. 15:45
 24/31 anonim ***** válasza:
43%

Nagyon sok embernek jól áll.

És nem igénytelen.

2013. nov. 21. 16:17
 25/31 anonim ***** válasza:

" De am most nehogy azt mondd már, hogy szívesebben megnézel egy lógós melegítőgatyát, mint egy csaj seggét egy feszes farmerben?"

Egy jó seggű csajon egy normális melegítőruha is jól fog állni, nem tudom mikért gondol mindenki "lógós" gatyára.

2013. nov. 21. 16:20
 26/31 anonim ***** válasza:
49%
Arról nem beszélve, hogy vannak seggnél feszülős női melegítőnadrágok is, és most nem a teljes egészében feszülős futó melegítőalsóra gondolok.
2013. nov. 21. 16:32
 27/31 anonim ***** válasza:
56%
Aki a laza stílust kedveli, lehet egy melegítő nadrággal is jól öltözött. Sok ilyen fiatalt látni, aki melegítőt hord, és normálisan néz ki.
2013. nov. 21. 17:24
 28/31 anonim ***** válasza:
Attól függ, hova megy ilyen cuccban. Ha csak a boltba ugrik le, az még oké (bár én a boltba se megyek melegítőben). Suliba, munkába azért inkább ne, bár suliban még elmegy, ha olyan a gyerek stílusa.
2013. nov. 21. 19:03
 29/31 anonim ***** válasza:
7%

A belinkelt képeken levő cuccok sem utcára valók.

Kirándulásra, sportolásra, kocogásra, kutyafuttatásra, de nem munkába, iskolába és ügyeket intézni.

Igénytelen és proli szokás.

Egyedül kicsike falvakban tudnám elképzelni közértbe menet, mert úgyis mindenki ismer mindenkit. Szinte az utcán is otthon van.

2013. nov. 22. 10:52
 30/31 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igénytelenség. Nagyon nagy gondok vannak, ha valakinek ez számít igénytelenségnek. Közeli boltba, vagy piacra mondjuk miért ne lehetne melegítőben menni? Az már más dolog, hogy van olyan típusú melegítő, amit nem vennék fel utcára, de pl ez nekem nagyon tetszik és simán elmennék benne az általam említett helyekre.

[link]

2013. nov. 22. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!