Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is igénytelen, ha...

Szerintetek is igénytelen, ha valaki melegítőgatyában megy valahova?

Figyelt kérdés

Pl vásárolni vagy ilyesmi.

ha csak futni megy akkor még oké...

2013. nov. 21. 14:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
62%

Miért lenne igénytelen a melegítő viselése..

Áruljátok el nekem. A képeket nézve melyik igénytelenebb??

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A mai divatot nézve a melegítő egyenesen elegáns, szép viselet..

2013. nov. 21. 15:05
 12/31 anonim ***** válasza:
41%

Ha a rózsaszín, nőiesen kivágott férfi póló, meg seggre feszülő nadrág nem gáz, meg úgy alapból a mai "trendi" öltözet, akkor ne legyen már gáz egy melegítőnadrág se :D

Amúgy meg kit érdekel, 10 percre van a bolt, nyugodt szívvel leugrok melegítőben is ha épp így van, vagy melóba is azzal jártam, mert nem a farmerom fogom összemocskolni. Sőőőt...van egy szakadt táskám, mindig abba pakolok, mert egyrészt nem akarok mindig új szatyrot venni, ami 2 perc és elszakad, másrészt ha valami törik, folyik, az ne a normálás táskám tegye tönkre.

Plusz azt mondom, csajokon pl néha jobban áll egy laza melegítő, mint egy 2 számmal kisebb farmer, amiből félig kilóg a segge, vagy épp egy cicanadrág amiben 2x akkorának tűnik az amúgy is nagy ülepe.

2013. nov. 21. 15:07
 13/31 anonim ***** válasza:
3%
Undorító, mikor valaki utcán ilyesmit hord. Nem oda való. Am nekem a lv táska jutott eszembe. XD
2013. nov. 21. 15:08
 14/31 anonim ***** válasza:
49%
Nem igénytelen, csak ha koszos, szakadt. Meg attól is függ, hova megy. Általában nem szoktam kirittyenteni magam, ha elszaladok a bringával három percnyire levő kisboltba. De ha bemegyek a városba, valami ügyet intézni, vagy nagyobb bevásárlásra, akkor átöltözök.
2013. nov. 21. 15:08
 15/31 anonim ***** válasza:
41%
Akkor igénytelen,ha az a melegítőnadrág foltos pl. festék,zsír,olaj,amit nem lehet kimosni belőle,mert az ilyet inkább csak otthon hordjunk.Ha tiszta,szakadásmentes akkor nyugodtan lehet benne vásárolni stb. nyílván színházba ne abba menj.. :D
2013. nov. 21. 15:09
 16/31 anonim ***** válasza:
57%
Szellemi igénytelenség a ruhája miatt megítélni másokat.
2013. nov. 21. 15:09
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
12-es, jajjjj, az a térdsegges gatyó....! Haláli! :DDDDDDD
2013. nov. 21. 15:10
 18/31 anonim ***** válasza:
42%

"Plusz azt mondom, csajokon pl néha jobban áll egy laza melegítő, mint egy 2 számmal kisebb farmer"

Hát, nem két számmal kisebb farmert kell venni, bakker!! De am most nehogy azt mondd már, hogy szívesebben megnézel egy lógós melegítőgatyát, mint egy csaj seggét egy feszes farmerben? (és a feszes meg a 2 számmal kisebb nem ugyanaz)

2013. nov. 21. 15:10
 19/31 anonim ***** válasza:

ma 15:10-nek

Ajánlom figyelmedbe a belinkelt képeket. Az első képen egy lány van melegítőben.

Igen csinos benne, én látom hogy lógna a seggén..

Lehet meglepő, de lehet egy lány csinos melegítőben is.

2013. nov. 21. 15:15
 20/31 anonim ***** válasza:
55%
lemaradt a nem szó.. Én nem látom hogy lógna a melegítő a képen a csajon
2013. nov. 21. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!