Miért ilyenek az emberek?
Éveken át tanultam, jó eredményekkel vizsgáztam, beleadtam munkába. Én és a munkatársam elértünk egy eredményt, ami mondhatni tényleg számot tevő és erre fel egy külső ember aki akkor jelen volt belekavar az egészbe, máshogy adja elő a történteket, mondhatni teljesen az Ő malmára őrli a vizet. Az eredmény az, hogy én elvagyok felejtve, mondhatni sz'r alak vagyok, a külsős és a munkatársamé minden eredmény, ráadásul a külső ember úgy bekavar, hogy minden más munkatársamnál én vagyok a sz'r, mert nem az enyém az eredmény.
Miért ilyen tetvek az emberek? Miért van az hogy felfelé nyaliznak és lefelé taposnak? Munkahelyet nem válthatok mert éveken át tanultam, hogy ide kerüljek. Fél éve kezdtem a melót.
Most mit tegyek? Legszívesebben a földbe döngölném azt a személyt akiről írtam. Tudnék csúnyábban is fogalmazni, de az nem ide illik, egyszóval szívem szerint Ő nem élné túl a következő találkozásunkat mert agyon ütném. Mit tegyek? Nem mehetek neki, mert az nem megoldás, sőt akkor a munkahelyemről is kirúgnának. Pedig a józan ész ezt diktálja, ha már így kitúr a helyemből akkor legyen ember a f'száért és álljon ki.
Szerintetek mi a megoldás? Nem tudom csak úgy elengedni a fülem mellett, ha belegondolok már most szétb'sz az ideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!