Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Emberek ez mér van így?

Emberek ez mér van így?

Figyelt kérdés
Több helyen is tapasztaltam (gyakorikérdéseken) hogy valaki tett fel kérdést és ha az illettőnek nem tetszik elkezdi csesztetni és leszólni a másikat!Egyszerűen nem hiszem el hogy mér nem lehet normálisan válaszolni vagy ha nem képes ilyenre akkor ne írjon semmit vagy ha nem tetszik a kérdés neki mér nézi meg!? Mert neten keresztül keménykedik de lehet hogy a valóéletben egy nagy nulla?! Elegem van már az ilyen hülyékből! Mér nem lehet normálisnak jóindulatunak lenni?!
2013. nov. 12. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak kérdezem: Szerinted, az utcán csak normális emberek jönnek szembe veled?
2013. nov. 12. 16:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Én ezt egy szóval se mondtam
2013. nov. 12. 16:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés ez most csak a gyakorikérdésekre irányult nem az utcai emberekre stb.
2013. nov. 12. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
En alapvetoen egy nyugodt ember vagyok, de ez a gyakorikerdesek egy nagy allatkert. Van az a stilus es van az a szintu butasag amitol nekem is felmegy a vernyomasom es barmennyire is szeretnem, nem tudom szo nelkul hagyni. Aztan persze tudom azt is hogy nyilvan egy irrealis illuzio hogy attol barki vagy barmi is megvaltozik hogy en leirom a velemenyemet valamirol, de nekem jot tesz ennek ellenere is:)
2013. nov. 12. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt én is tapasztaltam,de olyankor szépen,normálisan bejelentem,hogy minek foglalkoznak velem a bunkók,akiknek jobb dolguk nincs?

Most őszintén..minek kattintanak rá egy kérdésre,ha normálisan nem tudnak rá válaszolni?Meg az ilyen emberek minek járnak ilyen oldalakra?Itt segíteni kellene másoknak.

2013. nov. 12. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!