Emberek ez mér van így?
Figyelt kérdés
Több helyen is tapasztaltam (gyakorikérdéseken) hogy valaki tett fel kérdést és ha az illettőnek nem tetszik elkezdi csesztetni és leszólni a másikat!Egyszerűen nem hiszem el hogy mér nem lehet normálisan válaszolni vagy ha nem képes ilyenre akkor ne írjon semmit vagy ha nem tetszik a kérdés neki mér nézi meg!? Mert neten keresztül keménykedik de lehet hogy a valóéletben egy nagy nulla?! Elegem van már az ilyen hülyékből! Mér nem lehet normálisnak jóindulatunak lenni?!2013. nov. 12. 16:42
1/5 anonim válasza:
Csak kérdezem: Szerinted, az utcán csak normális emberek jönnek szembe veled?
2/5 A kérdező kommentje:
Én ezt egy szóval se mondtam
2013. nov. 12. 16:45
3/5 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés ez most csak a gyakorikérdésekre irányult nem az utcai emberekre stb.
2013. nov. 12. 16:46
4/5 anonim válasza:
En alapvetoen egy nyugodt ember vagyok, de ez a gyakorikerdesek egy nagy allatkert. Van az a stilus es van az a szintu butasag amitol nekem is felmegy a vernyomasom es barmennyire is szeretnem, nem tudom szo nelkul hagyni. Aztan persze tudom azt is hogy nyilvan egy irrealis illuzio hogy attol barki vagy barmi is megvaltozik hogy en leirom a velemenyemet valamirol, de nekem jot tesz ennek ellenere is:)
5/5 anonim válasza:
Ezt én is tapasztaltam,de olyankor szépen,normálisan bejelentem,hogy minek foglalkoznak velem a bunkók,akiknek jobb dolguk nincs?
Most őszintén..minek kattintanak rá egy kérdésre,ha normálisan nem tudnak rá válaszolni?Meg az ilyen emberek minek járnak ilyen oldalakra?Itt segíteni kellene másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!