Az emberek miért ilyenek?
Figyelt kérdés
Van a suliban egy srác,nem tűnt valami bunkónak,olyan átlagosnak,csendesnek,rendesnek. Én külsőleg nem vagyok szép ,ezzel tisztában vagyok,de ez nagyon rosszul esik. Szóval a srác amikor meglát,eltakarja a szemét vagy becsukja,elfordul egyáltalán nem néz rám. Tudom,hogy nem vagyok szép,de ez akkor is bunkóság és nem gondol rá,hogy ez nekem rosszul eshet? Olyan rosszul érzem magam tőle... Alapba nagyon önbizalom hiányos vagyok erre ez is. És mindennap látom. Lehet,hogy bolond? Én 10.-es vagyok ő 12.-es,gimibe járunk. Mit csináljak,olyan rossz érzés,az egyik barátnőm mondta,hogy menjek oda és kérdezzek rá.2013. nov. 8. 19:30
1/4 anonim válasza:
Talán csak éretlen,gyerekes,és így akarja magára felhívni a figyelmedet.Szerintem egyszerűen nézd levegőnek,nem kell foglalkozni vele.
2/4 anonim válasza:
Velem is hasonló a helyzetpl: Kimegyek a folyosóra egy pár 11-es srác elkezd jó hangosan röhögni.Egy pár osztálytársam szűk a hely a padok között,mikor véletlenül hozzá érek elkezd visítani.
3/4 anonim válasza:
utolsó téged keményen szopatnak.
azért ez kemény lehet egész nap:(
4/4 anonim válasza:
"utolsó téged keményen szopatnak.
azért ez kemény lehet egész nap:("
Szopáshoz is jó, ha kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!