Mit lehetne tenni, hogy ne legyenek ilyen buták az emberek?
Utóbbi időben eléggé elgondokoztam és sajnos egyre jobban felfigyelek rá hogy mennyire buta emberek vannak a földön...élő példa: olvassátok az ezotéria rovatot,
kb mintha 500évvel ezelött lennénk olyan elképzeléseket kitalálnak páran... de most nem csak ez, iskolába is kész katasztrófa... mai tizen évesseket nem érdekli semmi folyton csak cigiznek,füveznek,piálnak... mindegy remélem értitek mire gondolok, olyan mintha hiába telnének el évszázadok, az átlag emberek iszonyat rosszul gondolkoznak ....
Hát, aki nem tudja, hogy a Földet nagybetűvel írjuk, arra valóban ráférne még egy kis (vagy sok) tanulás...
elgondokoztam = elgondolkoztam
földön = Földön
500évvel = 500 évvel
ezelött = ezelőtt
tizen évesseket = tizenéveseket
átlag emberek = átlagemberek
+ szóköz, vessző, fogalmazás, stílus
Szóval igen, értem, mire gondolsz, remekül szemléltetted ezzel a kérdéssel.
Ezen a kisbetűs "földön" nekem is megakadt a szemem, elég alap dolog.
Egyébként az emberiség rohamosan butul, a kevésbé iskolázottak és alacsonyabb intelligenciával rendelkezők sajnos több gyereket vállalnak és ezek mind a neveltetéssel, mind genetikusan is öröklődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!