Mi a magyarázat arra hogy az emberek olyanok, hogy "én csinálhatom, de te meg ne próbáld! "?
lehet ezt már mindenki tudja de én nem értem!
Miért olyanok az emberek, hogy arra vannak kibukva, amit ők is csinálnak? Mondjuk valaiki sérteget a külsöddel de, ha te sérted a külsejét akkor leorditja a hajad!
Vagy hogy kinevethet hangosan ha.elesel, de ha ő esik el, és te mersz rajta nevetni, akkor véged!
Nem értem mi alapján megy ez a rendszer?
ez gyengeségre utal, a saját gyengeségüket próbáljak kivetíteni a másikra és így önmagukat a másik felé tornázni
az ilyen emberek mindig bizonygatják, hogy te vagy a rossz, a gyenge és így csak is ő lehet a jobb, ha meg bizonyítani próbálod, hogy te vagy a jobb akkor szélsőségesen kezd el viselkedni
volt osztálytársam jut eszembe: a suli "legmenőbb" diákja, az összes csaj oda volt érte, aztán mikor a csajok csak egy nagyon kicsit megismerték menekültek tőle, aztán kérdezte mindig tőlem, hogy a mi baj vele
de ha valaki nyíltan a többiek előtt mondott róla valamit, még verekedni is elkezdett, meg fenyegetett, hogy megöli
másnak a szemében meglátjuk a szálkát is, a magunkéban a gerendát sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!