Mit tehetnék egy ilyen szituációban? (Magyarázat lent. )
A hibádat helyrehozni már csak akkor tudnád, ha időutazást tennél, de nem vagy időutazó! Ha a barátaidnak mondod őket és ők is annak gondolnak, kéretlenül is meg kellene bocsátaniuk neked. Ne erőltesd a dolgot. Ha te sem érzed jól magad abban a szituációban, akkor hidd el, hogy azt ők is érzik.
Ne fuss olyan kocsi után, ami nem vesz fel...
Véleményem: Hagyjad most őket, és ha felkeresnek és érdeklődnek utánad, akkor van értelme, ha nem, akkor új barátok a megoldás. De fontos, hogy ha barátokról beszélünk ott nem érezzük magunkat feleslegesnek vagy nem odavalónak!!!!
Ezt én is fontolóra vettem, de leírtam:"(Egyébként szinte bárhova megyek előjönnek a fentebb leírt dolgok.)"
Tehát ha másik társaságba kerülök, nagy valószínűséggel előjönnek ugyanezek a dolgok, ezért szeretnék itt megoldást találni, hogy tudjam mi ilyenkor a teendő.
Változtass egy icipicit a személyeden. Mindíg legyen olyan téma, amibe Te bele tudsz szólni, és fejleszd a tudásod. Röhejesnek hangzik, de ezt figyeld:
Én... egy... okos... (nem akarok beképzelt lenni... :D) ember vagyok, és a kromhoz képest jóval többet tudok a világról. Így mindíg van valami érdekes, amit fel tudok hozni.
Na most ha felhozok valami érdekeset, arról tudunk beszélgetni.
Ha már kibeszéltük, tudok valami másik érdekességet felhozni.
És az ÖSSZEFÜGGÉSEK (kedvencem).
ha jó vagy valamilyen tantárgyból, használd ki, akikkel jóba vagy, azokat segítsd belőle addig, amdíg nem azt érzed, hogy csak kihasználnak.
És ha már 3 hónapja mennek az utóbbik, te leszel a főnök. Ilyenkor már csak a síkhülye idiótákra kell vigyáznod, akik csőgatyástul mindenestül csinálják a baromságokat... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!