Fiúk! Miért ráncoljátok a homlokotokat fényképeken? Fájdalmaitok vannak? Vagy menőnek érzitek?
Hülyeség!
Csak annyira egy nagy fa**ág ilyet kérdezni!
Talán magatokra vettétek hogy gyökerek vagytok és "hogy az életem egy nagy szar"Unatkozok, és kevés barátom van!féltékeny vagyok emberekre mert jobb életük van! Nekem meg túl nagy az ön kritikám és csúnya vagyok! ezért annyira ilyeneket teszek ki mert nem tudod beilleszkedni a közönségbe! kevés álmomat sikerült megvalósítanom ezért dühös vagyok az emberekre ! Néha még istent is ócsárlom ez miatt!"
Egyrészt, nem tudom miből vonsz le bármilyen következtetést a külsőmet illetően :D De oké...
Ha nem tetszenek a pózerek, az már azt jeleni, hogy ronda vagyok?! Nagyon érdekes felvetés :D
Aztán hogy Istennek ennek mi köze, azt meg végképp nem értem :'D
Biztos az határozza meg a barátok számát és minőségét, hogy a pucsítós képekre ki mennyi like-ot kap. (Y) Brávó!
Ja és semmiféle közönségbe nem szeretnék beilleszkedni. Közösségbe szoktak...
Értem én, hogy próbálsz választékosan fogalmazni, hogy ne csak a "gyökér" és "szar" szavakat váltakoztasd egymás után, de ha valamiben nem vagy biztos, inkább ne írd le és akkor nem fogsz beégni.
Itt sértegeted a kérdezőt? A 42%-ban hasznos válaszaid alapján biztos adni kellene a véleményedre...:"D
Különben is,az a szó,hogy "Istent" nagy kezdőbetűvel írandó,ha már így tudod a dolgokat. :*
Ja, nem is azokra gondoltam, akik úgy születtek, hanem erre a "hasmenésem/szorulásom van" ábrázatra..
Barátaimat hiába kérdezem meg, mert ők nem szoktak idióta képeket vágni. Legalábbis nem ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!