Fiúk! Miért ráncoljátok a homlokotokat fényképeken? Fájdalmaitok vannak? Vagy menőnek érzitek?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdem.2013. nov. 13. 13:15
1/18 anonim válasza:
Egyfajta klisé, esztétika, ami jól néz ki képeken.
Mintha azt kérdeznéd a modellek miért tartják az állkaptukat mereven -nyitott szájjal.
Lány voltam...
2/18 anonim válasza:
megnéztem a kulcsszavakat és inkább megyek innen - egy srác
3/18 anonim válasza:
Biztos egy pár fogyatékos hasonlóan menőnek képzeli tőle magát, mint ti a kacsacsőrtől.
Komolyan mondom. :)
4/18 A kérdező kommentje:
Értem. Csak megkérdeztem. Nem szoktam kacsacsőrös, csípőficamos meg vízihulla tekintetű képeket készíteni magamról. Szóval, ha valaki esetleg vissza akarna oltani. Mondjuk nem is tartozom abba a korosztályba.
2013. nov. 13. 15:16
5/18 anonim válasza:
Nem megbántani akartalak, csak vicceltem, sejtettem, hogy ez neked se a stílusod. De ettől függetlenül szerintem tényleg a kacsacsőr fiú megfelelője lehet.
6/18 anonim válasza:
Súlyos betegségben szenvednek, neve: agyhalál.
7/18 anonim válasza:
Úr isten! ki vagy te kérdező?
én azt kérdezem hogy Miért vagy ekkora gyökér hogy ilyet teszel ki gyik-ra, komolyan mondom k**va sok időd lehet!
8/18 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel akkor Neked is sok időd lehet, ha válaszolsz..
2013. nov. 13. 18:20
9/18 A kérdező kommentje:
Talán magadra vetted?
2013. nov. 13. 18:21
10/18 anonim válasza:
18:06-os válaszoló: megcsappant az önbizalmad a kérdés láttán? Talán fáj beismerni,hogy te is ilyen "hasmenésem van segítség!"-képeket vágsz a fotóidon,vagy mire ez a nagy kiakadás?!
A kérdező teljesen jót kérdezett szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!