Lányok! Szerintetek milyen a tökéletes pasi? Külsőre és belsőre?
Külsőre kb. ez a típus a "tökéletes" számomra (főleg a szélső jobboldaliak, de mind nagyon helyes).
A belső tényleg bonyolultabb, inkább nem írok kisregényt.
legyen egy horvátországi nyaralója, audi Q7 a garázsban, budán lakjon vmelyikk elitebb részen, 150kiló legyen és kopasz.
belsőre mindegy a külső tart meg!
Csak címszavakban:
Külső: Sportos alkat, ízléses öltözék, csillogó szemek, mosolygós...
Belső: Nyugodt, intelligens, széles látókörű, olvasott, romantikus, empatikus, kicsit művészlélek, vidám, határozott
külsőre: [link]
belsőre: vicces, figyelmes, aggódó egy kicsit, legyen őszinte hozzám, ne legyen hisztis, mert a hisztis srácoktól én sikítva menekülök....
10: Akkor Te is kicsit tanulj szövegérteni, de akkor szájba rágom.
A kérdés az volt, kit tartunk általában tökéletes pasinak. Nem a MAGUNK számára tökéletesnek, hanem általában egy ideális pasit akar az illető kirajzolni magának az itteni válaszokból, ami A LÁNYOKNAK tetszik.
Én meg azt írtam, hogy nincs ilyen.
És azt is belefoglaltam, hogy NEKEM az a tökéletes, aki az én személyiségemhez passzol, másoknak meg az, ami az ő személyiségükhöz passzol. És ennyi a kritérium. Ez nem testesül meg semmiféle konkrét belső vagy külső tulajdonságban. Nekem pl. azt gondolnám, fontos a becsületesség és a hosszú haj, meg hogy legyen mit fogni rajta, ugyanakkor vagyok halálosan szerelmes nem becsületes és nem hosszú hajú, csontsovány fiúkba is.
És a többi "kritériummal" is így vagyok.
Na, remélem, hosszabban már érted.
Elsőre a külseje fog meg, a szép, tiszta, élénk szemek, utána ahogy elmosolyodik. Ebben a két dologban minden benne van, ami ő maga.
Szeretem, ha egy pasi szépen, értelmesen beszél és lehet vele beszélgetni szinte mindenről. Tehát egy alap intelligencia és érdeklődés a világ felé elvárás. Mivel szeretem az állatokat és van is, ezért a tökéletes pasinak is szeretnie kell őket, nem baj ha nem rajongva imádja őket- mint én-, de jó érzés, ha látom hogy szeretettel néz a kisállatomra. Persze legyen kedves, hűséges, spontán, igényes és szeressen. :)Fontos, hogy legalább hasonlítson a humorérzékünk. Én többnyire ironikus és szarkasztikus vagyok, már ami a humoromat illeti, tehát jó, ha ezt értékeli.
Legyen önálló, ne függjön a családjától, barátaitól, nem szeretem, ha könnyen befolyásolni lehet valakit. Kell egy kis határozottság, de nem makacsság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!