Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Szerintetek milyen a...

Lányok! Szerintetek milyen a tökéletes pasi? Külsőre és belsőre?

Figyelt kérdés
Igazából egy projekthez kéne, de mivel nem vagyok lány, ezért nem tudom mi számít. Esetleg képeket is küldhettek hogy kit tartotok annak. (Azt a hülye bieber gyereket hagyjátok ki)
2013. nov. 9. 22:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

[link]

Külsőre kb. ez a típus a "tökéletes" számomra (főleg a szélső jobboldaliak, de mind nagyon helyes).

A belső tényleg bonyolultabb, inkább nem írok kisregényt.

2013. nov. 10. 00:03
 12/19 anonim ***** válasza:
29%

legyen egy horvátországi nyaralója, audi Q7 a garázsban, budán lakjon vmelyikk elitebb részen, 150kiló legyen és kopasz.

belsőre mindegy a külső tart meg!

2013. nov. 10. 00:12
 13/19 anonim ***** válasza:

Csak címszavakban:

Külső: Sportos alkat, ízléses öltözék, csillogó szemek, mosolygós...

Belső: Nyugodt, intelligens, széles látókörű, olvasott, romantikus, empatikus, kicsit művészlélek, vidám, határozott

2013. nov. 10. 08:08
 14/19 anonim ***** válasza:

külsőre: [link]

belsőre: vicces, figyelmes, aggódó egy kicsit, legyen őszinte hozzám, ne legyen hisztis, mert a hisztis srácoktól én sikítva menekülök....

2013. nov. 10. 09:02
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

10: Akkor Te is kicsit tanulj szövegérteni, de akkor szájba rágom.

A kérdés az volt, kit tartunk általában tökéletes pasinak. Nem a MAGUNK számára tökéletesnek, hanem általában egy ideális pasit akar az illető kirajzolni magának az itteni válaszokból, ami A LÁNYOKNAK tetszik.

Én meg azt írtam, hogy nincs ilyen.

És azt is belefoglaltam, hogy NEKEM az a tökéletes, aki az én személyiségemhez passzol, másoknak meg az, ami az ő személyiségükhöz passzol. És ennyi a kritérium. Ez nem testesül meg semmiféle konkrét belső vagy külső tulajdonságban. Nekem pl. azt gondolnám, fontos a becsületesség és a hosszú haj, meg hogy legyen mit fogni rajta, ugyanakkor vagyok halálosan szerelmes nem becsületes és nem hosszú hajú, csontsovány fiúkba is.

És a többi "kritériummal" is így vagyok.

Na, remélem, hosszabban már érted.

2013. nov. 10. 10:58
 16/19 anonim válasza:

Elsőre a külseje fog meg, a szép, tiszta, élénk szemek, utána ahogy elmosolyodik. Ebben a két dologban minden benne van, ami ő maga.

Szeretem, ha egy pasi szépen, értelmesen beszél és lehet vele beszélgetni szinte mindenről. Tehát egy alap intelligencia és érdeklődés a világ felé elvárás. Mivel szeretem az állatokat és van is, ezért a tökéletes pasinak is szeretnie kell őket, nem baj ha nem rajongva imádja őket- mint én-, de jó érzés, ha látom hogy szeretettel néz a kisállatomra. Persze legyen kedves, hűséges, spontán, igényes és szeressen. :)Fontos, hogy legalább hasonlítson a humorérzékünk. Én többnyire ironikus és szarkasztikus vagyok, már ami a humoromat illeti, tehát jó, ha ezt értékeli.

Legyen önálló, ne függjön a családjától, barátaitól, nem szeretem, ha könnyen befolyásolni lehet valakit. Kell egy kis határozottság, de nem makacsság. :)

2013. nov. 10. 11:34
 17/19 anonim ***** válasza:
16-os, tökéletesen leírtad az én ideálomat is! :-)
2013. nov. 10. 12:35
 18/19 anonim ***** válasza:
A nyolcassal teljesen eggyetértek!!:DD
2013. nov. 12. 21:00
 19/19 anonim ***** válasza:
(az első oldalról)
2013. nov. 12. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!