Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi történik velem, ha nem...

Mi történik velem, ha nem "élem ki magam" fiatalon?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok ez a bulizós, piálós ember, én a komolyabb dolgokat szeretem, és mindenki azzal jön, hogy "miért nem mész bulizni? most kell éld ki magad!"

Miért? Ők tapasztalatból beszélnek? És mi történik velem, ha nem járkálok el bulizni, le részegedni meg éjszakázni? Mert mindenki arra céloz hogy ezt kell csinálnom ennyi idősen.

19/F

Mi lesz később ha ezeket kihagyom?

2013. okt. 30. 16:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%

17:42...rajtad meg az látszik, hogy a "nem bulizós" embereket csak úgy tudod elképzelni hogy otthon ülnek.

Pl engem maga a bulizás sosem vonzott, nem szerettem a zenei stílust, alapból régen inkább disco korszak volt. A tömegnyomort is utálom. De mellette szeretem a beülős helyeket, jó dolog billiárdozni, csocsózni, és lehet ezer más társas dolgot csinálni, kirándulni, barátnőzni, satöbbi, amik ugyanúgy jó emlékek maradnak.

A gond nem is a bulizással van, hanem a "kiéléssel", mert ez manapság legtöbb esetben tényleg azt jelenti hogy leiszod magad, és b..szol fűvel fával.

2013. okt. 30. 19:05
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
10. válaszoló! Őszintén sajnállak, amiért nálad az élet kimerül abban, hogy aki nem bulizik az csak dolgozni meg suliba jár. Fogalmad sincs, mennyi lehetőség van még körülötted. A te eseted a legszomorúbb, kétségbeesetten próbálod kiélni magad, és majd amikor meghalsz látod csak, hogy valójában milyen keveset éltél.
2013. okt. 30. 19:10
 13/18 anonim ***** válasza:
2%
unalmas ember leszel/vagy
2013. okt. 30. 19:22
 14/18 anonim ***** válasza:
63%
Kedves 10. válaszoló! Én egyik válaszban sem látom, hogy bárki bármit is bizonyítani akarna magának, te igyekszel ezt belelátni, mégpedig azért, mert piszkosul zavar téged, hogy vannak emberek, akik képesek úgy jól szórakozni, hogy ez nem a bulizásban nyilvánul meg náluk. Irigyled őket, hogy felfedeztek valami mást, ami többet nyújt nekik. Emiatt hőböröghetsz, kiakadhatsz, de sajnos ez az igazság. :) Az a helyzet, hogy a válaszadók közül az egyetlen, aki bármit is bizonygatni akar magának, az te vagy. Borzasztóan el szeretnéd hitetni magaddal, hogy nem maradtál ki semmiből, mert a bulizás az egyetlen szórakozási lehetőség, és aki nem ezt teszi, az szürke és unalmas életet él. Én nem szeretném lerombolni az illúzióid, bár a lelked mélyén valahol már nagyon jól tudod, hogy leszel az, aki a végén majd a legszürkébb életet tudja maga mögött. Pedig mennyi buli volt...
2013. okt. 30. 19:30
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
#10: veled az a baj, hogy számodra csak a két véglet létezik. Vagy agyonbulizza valaki magát, vagy napi 20 órában a tankönyv felett görnyed. Ez a te szellemi szegénységed, hogy nem tudod elképzelni, hogy a szabadidő kellemes eltöltésének más módjai is vannak.
2013. okt. 30. 19:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Kisebb eséllyel kapsz tüdőrákot, nemibetegséget, és szorulsz májátültetésre. Megmarad az emberi méltóságod.

Ez a "kiélni magadat" hülyeség, felejtsd el. Vannak emberek, akik képtelenek felfogni azt, hogy nem mindenki leli örömét a bulizásban, piálásban stb. Ha így vesszük, én sem éltem ki magam, és leírhatatlanul örülök ennek (bár akkor sem éreztem rá a legcsekélyebb késztetést sem). Teljes életet élő, boldog, kiegyensúlyozott felnőtt lett belőlem, a mai napig a hideg futkos a hátamon az éjszakába nyúló bulizásnak még a gondolatától is, ellenben mind akkor, mind most imádok olvasni, egy este kettesben egy orosz prózaíró valamely nagyregényével számomra a boldogság netovábbja, a leírhatatlan gyönyörök kertje.

Hagyd ki őket, nem vesztesz semmit. Sőt.

2013. okt. 31. 15:04
 17/18 Angelik@ ***** válasza:
Semmi. Aki fiatalon nem érezte hogy mennie kell, az majd öregen még inkább kerülni fogja. Vagy pedig megjön a kedve hozzá és eljár. A szórakozás nem kor függő. 50 évesen is lemehetek egy szórakozóhelyre jól érezni magam. Persze akkor már egy kicsit csendesebb helyre, ahol nem cseszik szét a fülem a hangfalak és a hülye gyerekek visongása...:D
2013. okt. 31. 23:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Két hetes kérdés de írok. :)

10-30 19:10: Nagyon igaz!!!

Volt időszakom, amikor nem "éltem" De akkoriból is vannak emlékeim, mert ha keveset is, de kirándultunk, piknikeztünk, társasoztunk, egymáshoz átmentünk egy baráti körrel.

Most olyan 1-2 éve élek, már egyetemista vagyok.

Önkénteskedem egy állatmenhelyen, ahol kikapcsolok, a nap folyamán sikerül elfelednem egy kis időre a gondjaimat. Az állatoktól pedig sokat tanulok, sokat fejlődök általuk. Komolyan!!!

Ezen kívül a leendő szakmámmal kapcsolatosan is önkénteskedem, konferenciákra járok el, pár napja egy "laikus" közösség előtt tartottam egy előadás-részletet a témából. Igen, ebben benne van az is, hogy kapcsolatokat akarok építeni, DE élvezem is, és belülről jön, és kívánom és szeretnék foglalkozni a témával.

Ezen kívül teaház, kávézó, kirándulások, egymáshoz átmenetel. Egyik haverom olyan "partikat" tart, ahol a hobbijából tart nekünk bemutatót, jó szokott lenni. :)

Szóval változatosnak érzem az életemet, és szerintem lesz mire emlékezni. És van terep a személyiségfejlődésemhez.

Emellett évi 4-5-ször csípek be, néhány évben még annyiszor se, és több, mint egy éve voltam diszkóban (amúgy az évi 1-2), és még sose sikerült igazán élveznem.

2013. nov. 14. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!